Στυγερή ανθρωποκτονία: Μητέρα 3 παιδιών έσφαξε με 12 μαχαιριές τον άνδρα της!

«Ήταν μια κακιά στιγμή» δήλωσε η ίδια-Ομολόγησε το έγκλημά της

Στυγερή ανθρωποκτονία: Μητέρα 3 παιδιών έσφαξε με 12 μαχαιριές τον άνδρα της!

Ένα άγριο έγκλημα που έχει σοκάρει το πανελλήνιο, σ��νέβη στο Ίλιον τα ξημερώματα της Πέμπτης!

Μια 44χρονη μητέρα 3 παιδιών έσφαξε τον 61χρονο άνδρα της με 12 μαχαιριές, την ώρα που εκείνος κοιμόταν! Οι 3 τον βρήκαν στην καρδιά, ενώ οι 7 που έφερε στα χέρια του το θύμα δείχνουν ότι πάλεψε με την γυναίκα του!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και μάλιστα είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρείο τον περασμένο Απρίλιο!

Πριν λίγες μέρες όμως, ο σύζυγός της ο οποίος ήταν οδηγός ταξί (την ίδια δουλειά έκανε και γυναίκα του μέχρι που αρρώστησε) την πήρε σπίτι με δική του ευθύνη υπογράφοντας τα ανάλογα χαρτιά.

Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο δυο χρόνια και είχε αποκτήσει ένα παιδί το οποίο είναι 3 ετών ενώ η 44χρονη έχει δύο ακόμη μεγαλύτερα παιδιά από τον πρώτο της γάμο.

Μάλιστα, σύμφωνα με τους δικηγόρους της, η ίδια είπε στην προανάκριση ότι είχε πολλά προβλήματα με το θύμα και τα δυο της παιδιά και ότι δεν την κατανοούσε.

Η γυναίκα ομολόγησε το έγκλημα της και οι δικηγόροι της λένε χαρακτηριστικά: «Η ίδια δηλώνει συγκλονισμένη, ήταν μια κακιά στιγμή μας είπε. Είναι μια γυναίκα της διπλανής πόρτας, της βιοπάλης, αγωνίστρια, που ήταν οδηγός ταξί, είχε τρία ανήλικα παιδιά, αγωνιζόταν για να κερδίσει τα προς το ζην, όμως η οικονομική κρίση, τα προβλήματα, τα δάνεια από τις τράπεζες, την οδήγησαν σε αυτό το φρικτό έγκλημα.»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top