ΝΤΡΟΠΗ: Κατάσχεσαν το αυτοκίνητο κωφάλαλου και πατέρα 3 κωφαλάλων παιδιών για 2.000 ευρώ!!!!

Χωρίς οίκτο του το πήραν μπροστά στα μάτια των συναδέλφων του

​Πίσω από την ανάπτυξη, τα εύσημα για τα καλά δημοσιονομικά νούμερα και τις πολυπόθητες επενδύσεις…. κρύβονται καθημερινά δράματα… Ένα απ�� αυτά βλέπει το φως της δημοσιότητας και σοκάρει: Κατάσχεσαν το αυτοκίνητο κωφάλαλου-πατέρα τριών παιδιών επίσης κωφάλαλων- την ώρα που εργαζόταν γιατί αδυνατούσε να εξοφλήσει τις δόσεις του!!

Και όλα αυτά, ενώ ο συμπολίτης είχε μέχρι σήμερα καταβάλει δόσεις συνολικού ύψους 39.000 ευρώ. Τον τελευταίο χρόνο όμως, εξαιτίας των σημαντικών περικοπών στον μισθό του, αδυνατούσε να εξοφλήσει τις δόσεις του, (αποπληρώνει παράλληλα και στεγαστικό δάνειο) με αποτέλεσμα να συσσωρευτεί χρέος 2.000 ευρώ.

Μόλις όμως ο άνθρωπος έμαθε πως η εταιρεία που είχε χρηματοδοτήσει την αγορά του αυτοκινήτου προχωρά στις διαδικασίες κατάσχεσης, έκανε τα αδύνατα δυνατά να συγκεντρώσει το ποσό, πουλώντας ακόμη και χρυσαφικά! Μάταιος κόπος όμως, αφού από την εταιρεία του διαμήνυσαν ότι μαζί με τους τόκους και τα δικαστικά έξοδα, τα οφειλόμενα είχαν φθάσει τις 4.000 ευρώ!!!

Έτσι, ενώ ο κωφάλαλος συμπολίτης βρισκόταν στην εργασία του, δικαστικός επιμελητής τον επισκέφθηκε, του ζήτησε να τον οδηγήσει στο αυτοκίνητο, το άδειασε από τα προσωπικά του αντικείμενα και στη συνέχεια χωρίς ίχνος ντροπής του …. το πήρε.

Έτσι τώρα χωρίς αυτοκίνητο, αναγκάζεται να πηγαίνει τα παιδιά του για λογοθεραπεία με μοτοσικλέτα, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι το όχημα για το οποίο είχε καταβάλει χιλιάδες ευρώ... πουλήθηκε εκ νέου!!!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top