Μπανάκι μανάκι στη μπανιέρα, γιατί έξω… θα βρέχει!!!

Αναλυτική πρόγνωση για όλη τη χώρα

Μπανάκι μανάκι στη μπανιέρα, γιατί έξω… θα βρέχει!!!

​Σποραδικές βροχές κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα στα βορειοανατολικά και αργά τη νύχτα τοπικές βροχές στα νότια προβλέπει για σήμερα Πέμπτη η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Στην Αττική, ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος, ωστόσο το απόγευμα θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικές βροχές κυρίως τις νυχτερινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Λίγες νεφώσεις που το μεσημέρι και το απόγευμα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές στα γύρω ορεινά αναμένονται στη Θεσσαλονίκη, όπου θα πνέουν ασθενείς άνεμοι και το θερμόμετρο θα δείξει από 14 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτική πρόγνωση:

Μακεδονία, Θράκη

Λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Αρχικά αίθριος καιρός. Βαθμιαία θα αναπτυχτούν τοπικές νεφώσεις και υπάρχει πιθανότητα να βρέξει τη νύχτα στα νότια.Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 4 στα νότια τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθούν από 13 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες .Αργά τη νύχτα υπάρχει πιθανότητα να βρέξει στα νότια.Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και το απόγευμα νοτιοανατολικοί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Αρχικά αίθριος καιρός. Βαθμιαία αραιές νεφώσεις που αργά τη νύχτα θα πυκνώσουν.Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Γενικά αίθριος καιρός. Πρόσκαιρες νεφώσεις στα βόρεια με πιθανότητα τοπικών όμβρων το μεσημέρι-απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και από το απόγευμα δυτικοί βορειοδυτικοί τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top