ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:«Έχουμε άσκηση και πως θα τα καταφέρω με το τανκ;» έλεγε ο 20χρονος πεζοναύτης

Το star.gr επικοινώνησε με συγγενείς-ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΟΥΝ τα τελευταία του λόγια

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:«Έχουμε άσκηση και πως θα τα καταφέρω με το τανκ;» έλεγε ο 20χρονος πεζοναύτης

Ρεπορτάζ: Κατερίνα Κοντού, Βαγγέλης Θεοδώρου

Συντετριμμένος είναι ο κόσμος στο Αλιβέρι από τον άδικο χαμό του 20χρονου πεζοναύτη, Στάθη Κρόκου. Όπως έμαθε αποκλειστικά το star.gr, ο άτυχος στρατιώτης είχε άγχος για την άσκηση με το άρμα που τελικά του στέρησε τη ζωή!

Τα τελευταία του λόγια: «Ωχ! Ποιός πάει μέσα τώρα; Έχουμε και άσκηση και πως θα τα καταφέρω με το τανκ;» , είπε ο Στάθης στους δικούς του το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, οπότε και βρέθηκε στο σπίτι του με άδεια!

Σύμφωνα με πληροφορίες του star.gr, o 20χρονος μπήκε στο στρατό τον Οκτώβριο και τον Αύγουστο θα απολυόταν. Ήταν γιος του Κυριάκου και της Νάνσυς Κρόκου και εγγονός ενός από τους πιο γνωστούς ανθρώπους στην περιοχή, του Στάθη Κρόκου, ο οποίος είχε διατελέσει προϊστάμενος Εκπαίδευσης στην Κύμη.

050613130531_1979.jpg
Οι γονείς του είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, όπως και τα δύο αδέρφια του, ο 15χρονος αδερφός του και η 9χρονη αδερφή του. Το star.gr επικοινώνησε μαζί τους και σεβάστηκε την επιθυμία της μητέρας του να μην κάνει καμία δήλωση.

Ο πόνος της είναι αβάστακτος και όπως μας είπε ούτε η ίδια έχει κάποια παραπάνω πληροφορία για το τραγικό αυτό γεγονός.

554482_4290967311352_794492555_n.jpg

Την Πέμπτη στις 10:00 με 10:30 τιμητικό άγημα θα συνοδέψει τη σωρό του 20χρονου στο Αλιβέρι και στις 11:30 θα γίνει η κηδεία.

Επικοινωνήσαμε ακόμη με συγγενείς και γείτονες, οι οποίοι είναι σοκαρισμένοι, δίχως να μπορούν να συνειδητοποιήσουν την ανείπωτη αυτή τραγωδία!

Εν τω μεταξύ, όπως σας είχαμε πει για το περιστατικό έχει διαταχθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση και Προανάκριση από τα αρμόδια στρατιωτικά όργανα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top