Στο στόμα των φιλοζωικών η «Κρουέλα ντε Βίλ»του Περιστερίου που εξαφάνισε 173 κουτάβια

Στο δικαστήριο η κυρία που υιοθετούσε τετράποδα με πλαστά χαρτιά

Στο στόμα των φιλοζωικών η «Κρουέλα ντε Βίλ»του Περιστερίου που εξαφάνισε 173 κουτάβια

Ανάστατες είναι οι φιλοζωικές οργανώσεις με τη δράση μιας γυναίκας από το Περιστέρι, η οποία θυμίζει κατά πολύ την κινηματογραφική προσωπικότητα της “Κρουέλα ντε Βιλ”.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, η «φιλόζωη» κυρία έχει προχωρήσει σε τουλάχιστον 173 υιοθεσίες κουταβιών, η τύχη των οποίων αγνοείται!!!

Η 44χρονη γυναίκα, μάλιστα, έπαιρνε τα σκυλάκια από τις διάφορες φιλοζωικές οργανώσεις, ανά την Ελλάδα με ψεύτικα στοιχεία μέχρι που η δράση της αποκαλύφθηκε!

Η αδίστακτη γυναίκα έπεσε στα χέρια της Ελληνικής αστυνομίας, μαζί με τον 71χρονο συνεργό της, όταν υιοθέτησε δύο κουτάβια από τον φιλοζωικό σύλλογο Σαλαμίνας, μέλος του οποίου είναι γνωστή τραγουδίστρια. Ο ρόλος της, μάλιστα, στη σύλληψή τους ήταν καθοριστικός, καθώς εκείνη ήταν που αντιλήφθηκε την “περίεργη” συμπεριφορά της.

Μετά την υιοθέτηση των κουταβιών από τον συγκεκριμένο σύλλογο, η τραγουδίστρια κάλεσε τη 44χρονη για να μάθει την κατάστασή τους. Τότε, έλαβε την απάντηση πως το ένα πέθανε από θερμοπληξία, ενώ για το δεύτερο δεν της έδωσε σαφείς πληροφορίες.

Η στάση αυτή, προβλημάτισε και παραξένεψε τους επικεφαλής των σωματείων, οι οποίοι έπειτα από έρευνα διαπίστωσαν πως η αγορά έγινε με πλαστά στοιχεία ταυτότητας και με τη σειρά του ειδοποίησαν τις Αρχές.

Τα μέλη του συγκεκριμένου φιλοζωικού συλλόγου, και σε συνεργασία με την αστυνομία, επικοινώνησαν στο τηλέφωνο με τη 44χρονη και της έκλεισαν ραντεβού για να πάρει δύο ακόμη κουτάβια. Όταν εμφανίστηκε, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. επενέβησαν και στην έρευνα που έγινε αποδείχθηκε ότι έφερε ταυτότητα γυναίκας από την Καρδίτσα η οποία είχε πεθάνει πριν από χρόνια.

Η 44χρονη οδηγήθηκε στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών μαζί με τον 71χρονο συνεργό της, ενώ η δίκη της πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης.

Βίντεο star -ΜΙΛΑ

Πληροφορίες espresso

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top