ΟΛΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ: Φρικτό έγκλημα ο θάνατος μάνας και κόρης στην Κάρπαθο

Τρίτο πρόσωπο τις σκότωσε με βάζο και μαχαίρι

ΟΛΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ: Φρικτό έγκλημα ο θάνατος μάνας και κόρης στην Κάρπαθο

Πρώτη ανάρτηση: 05/06/2013 14:00

Νέα τροπή παίρνει το έγκλημα της Καρπάθου που συγκλόνισε στις 30 Μαΐου την τοπική κοινωνία με τα νέα στοιχεία που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας από την ιατροδικαστική έρευνα.


Όπως σας είχαμε γράψει από το star.gr, αρχικά όλα έδειχναν ότι μία 44χρονη γυναίκα σκότωσε τη 76χρονη μητέρα της και μετά αυτοκτόνησε τυλίγοντας στον λαιμό της ένα καλώδιο από τηλεόραση.

Όμως ο ιατροδικαστής διαπίστωσε πως οι δύο γυναίκες πέθαναν με αρκετή ώρα διαφορά και έκανε λεπ��ομερή νεκροτομή. Στο πόρισμά του αναφέρει ότι η μητέρα χτυπήθηκε με θολό και αμβλύ αντικείμενο, πιθανότατα με κάποιο βάζο το οποίο, όμως, δεν βρέθηκε στο σπίτι. Εκείνο, ωστόσο, που τον έκανε να καταλήξει στην εκδοχή της δολοφονίας ήταν δύο τραύματα από μαχαίρι που βρήκε στο σώμα της κόρης.


Επιπλέον, στα σώματα των δύο γυναικών δε βρέθηκαν ίχνη που να δείχνουν ότι πάλεψαν μεταξύ τους. Έτσι, ο ιατροδικαστής κατέληξε στο συμπέρασμα ότι στο σπίτι υπήρχε και τρίτο πρόσωπο, το οποίο σκότωσε και τις δύο.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Ρόδου επέστρεψαν στην Κάρπαθο και άρχισαν νέες έρευνες στο σπίτι.

Το τραγικό όμως της υπόθεσης είναι πως συγγενείς και φίλοι της οικογένειας είχαν κάνει γενική καθαριότητα ενόψει της κηδείας των δύο θυμάτων και όποιο στοιχείο υπήρχε εξαφανίστηκε!

Παρόλα αυτά οι έρευνες συνεχίζονται με τους αστυνομικούς να εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top