Κατερίνη: 18χρονη έδινε Πανελλήνιες στις…. κλοπές!

Είχε κατακλέψει γραφεία και νοσοκομεία στην Κατερίνη

Κατερίνη: 18χρονη έδινε Πανελλήνιες στις…. κλοπές!

​Συνελήφθη το απόγευμ�� της Τρίτης μια 18χρονη στην Κατερίνη, η οποία κατηγορείται για διάφορες περιπτώσεις κλοπών σε γραφεία αλλά και σε νοσοκομείο της περιοχής!

Η αντίστροφη μέτρηση για τη σύλληψη της νεαρής, ξεκίνησε όταν η 18χρονη μπήκε σε γραφείο του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης και εκμεταλλευόμενη την ολιγόλεπτη απουσία μίας 39χρονης νοσηλεύτριας αφαίρεσε το πορτοφόλι της. Έγινε όμως αντιληπτή από άλλη νοσηλεύτρια στην οποία η 18χρονη παρέδωσε το αφαιρεθέν πορτοφόλι.

Η 18χρονη εντοπίστηκε κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών λίγη ώρα αργότερα και συνελήφθη και όπως έγινε γνωστό η μικρή είχε…. μεγάλα χέρια, καθώς είχε κάνει επάγγελμα τις κλοπές!

Στις 31.05.2013 αφαίρεσε από το δικηγορικό γραφείο μίας 45χρονης 1 φορητό Ηλεκτρονικό Υπολογιστή αξίας 500 Ευρώ. Την ίδια μέρα αφαίρεσε από γραφείο του Δημαρχιακού Μεγάρου το πορτοφόλι μίας 46χρονης το οποίο περιείχε διάφορα προσωπικά της έγγραφα και κάρτες ανάληψης χρημάτων και αργότερα πραγματοποίησε ανάληψη του χρηματικού ποσού των 600 Ευρώ με μία από τις αφαιρεθείσες κάρτες στην οποία αναγραφόταν το PIN.

Σε αστυνομικό έλεγχο της 18χρονης βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 70 Ευρώ το οποίο αποδόθηκε στην 46χρονη.

Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κατερίνης, ενώ η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται προκειμένου να διαπιστωθεί η συμμετοχή της 18χρονης και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top