Την Τετάρτη στον ανακριτή ο 23χρονος Πακιστανός που δολοφόνησε το ζευγάρι στο Αλιβέρι!

Μάστιγα οι εισβολές κακοποιών σε σπίτια

Την Τετάρτη στον ανακριτή ο 23χρονος Πακιστανός που δολοφόνησε το ζευγάρι στο Αλιβέρι!
Την Τετάρτη θα οδηγηθεί στον ανακριτή Χαλκίδας ο 23χρονος που κατηγορείται για την διπλή δολοφονία στο Αλιβέρι.

Στο μεταξύ σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομίας αύξηση παρουσιάζουν οι εισβολές στα σπίτια ενώ πολλές από αυτές καταλήγουν και στο έγκλημα.

Ο 23χρονος μιλώντας με τους αστυνομικούς ψέλλισε μια συγγνώμη ζητώντας την επιείκεια του νόμου που όμως δεν ήταν αρκετή για τ��υς κατοίκους της Χαλκίδας που τον αποδοκίμασαν όταν έφτασε στο δικαστικό μέγαρο μαζί με τους 6 ομοεθνείς του που του έδωσαν κρησφύγετο!

Όσοι γνώριζαν τον 56χρονο γυναικολόγο και την σύζυγο του είναι συγκλονισμένοι από την δολοφονία τους μέσα στο ίδιο τους το σπίτι!

Μάστιγα οι εισβολές κακοποιών σε σπίτια

Την ίδια ώρα τα επίσημα στοιχεία της αστυνομίας δείχνουν ότι οι εισβολές στα σπίτια είναι η νέα μάστιγα της εγκληματικότητας. Πολλές από αυτές μάλιστα καταλήγουν στη δολοφονία των ενοίκων όπως έγινε και στο Αλιβέρι.

Το πρώτο εξάμηνο του 2011 έγιναν σε όλη τη χώρα 83 δολοφονίες και οι 16 είχαν κίνητρο την ληστεία. Το 2012 οι δολοφονίες ήταν 86 και η ληστεία ήταν το κίνητρο σε 24.

Όμως τελειωμό δεν έχουν και οι εισβολές στα σπίτια καθώς το 2011 έγιναν 911 και την επόμενη χρονιά 1191! Δηλαδή σχεδόν 3 κάθε μέρα.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top