Θα τρελαθούμε: Οι άθεοι θα πρέπει να πληρώνουν παρκινγκ!

Διαβάστε αναλυτικά

Θα τρελαθούμε: Οι άθεοι θα πρέπει να πληρώνουν παρκινγκ!

​Στα δικαστήρια θα λύσουν τις διαφορές τους για free parking, οι πιστοί και οι άθεοι της Αγγλικής πόλης Γούκινγκ!!

Η βρετανική οργάνωση άθεων και αγνωστικιστών «Εθνική Κοινότητα Οπαδών του Κοσμικού Κράτους» (National Secular Society), καθίζει το δημοτικό συμβούλιο της πόλης στο εδώλιο του κατηγορουμένου, καταγγέλλοντας διακρίσεις εις βάρος των μη πιστών οι οποίοι πρέπει να πληρώνουν για να σταθμεύσουν τα οχήματα τους στα παρκινγκ που βρίσκονται κοντά σε εκκλησίες της πόλης, ιδίως τα πρωινά της Κυριακής, σε ��ντίθεση με τους πιστούς!

Τρεις τοπικές εκκλησίες, μία αγγλικανική, μία ευαγγελική και μία εκκλησία μεθοδιστών, έχουν προμηθευτεί με τη….. βοήθεια του θεού από τον δήμο ειδικά κουπόνια, τα οποία μοιράζουν στους κληρικούς και τους πιστούς. Έτσι οι εκκλησιαζόμενοι σε αντίθεση με το παρελθόν που πλήρωναν αδρά για μια θέση στην ….εκκλησία, μπορούν πλέον να σταθμεύουν δωρεάν μεταξύ τις 9:30 π.μ. και τις 1 μ.μ. τις Κυριακές.

Οι εκκλησίες μάλιστα στην προσπάθεια τους να προσελκύσουν, να διατηρήσουν και να δείξουν στους πιστούς ότι ΝΑΙ γίνονται θαύματα ακόμη και στο παρκινγκ διεκδικούν για τα μέλη τους δωρεάν στάθμευση και κατά τους εσπερινούς και κατά τις μεγάλες θρησκευτικές εορτές.

Ο κόμπος έφτασε στο χτένι για τους άθεους και τους αγνωστικιστές, το πρωί της Κυριακής 14 Απριλίου όταν ο Κιθ Γουντ, επικεφαλής της οργάνωσης των Βρετανών οπαδών του κοσμικού κράτους-, βρέθηκε στην περιοχή και αναγκάστηκε να πληρώσει 3 λίρες για να σταθμεύσει σε πάρκινγκ στο κέντρο του Γούκινγκ.

Τι ζητούν οι άθεοι

Οι άθεοι και οι αγνωστικιστές απαιτούν είτε να καταργηθεί η προνομιακή μεταχείριση, είτε το μέτρο του δωρεάν πάρκινγκ το πρωί της Κυριακής να ισχύει για όλους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top