Νέα εποχή στις συγκοινωνίες: Το ΜΕΤΡΟ αποκτά Wi-fi

Έως τον Σεπτέμβριο θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο Διαδίκτυο

Νέα εποχή στις συγκοινωνίες: Το ΜΕΤΡΟ αποκτά Wi-fi

Είστε στο Μετρό και σας τη «σπάει» που δεν έχετε πρόσβαση στο Internet; Μην αγχώνεστε! Έως τον Σεπτέμβριο θα μπορείτε να μπαίνετε στο facebook και στο twitter και όπου αλλού θέλετε χωρίς να χρεώνεστε καθώς μέχρι τότε αναμένεται να έχουν εγκατασταθεί συστήματα ασύρματου Διαδικτύου στους κεντρικούς και τερματικούς σταθμούς του μετρό, δύο χρόνια μετά την εξαγγελία τού τότε υπουργού Υποδομών Γιάννη Ραγκούση.


Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό είναι ένα μόνο από τα «βήματα» που θα γίνουν στα Μέσα Μεταφοράς μετά την εξαγγελία για την εγκατάσταση ενός δικτύου χιλίων «ευφυών» στάσεων στην πρωτεύουσα, μέσω των οποίων οι επιβάτες θα πληροφορούνται τον ακριβή χρόνο διέλευσης των οχημάτων από τις οθόνες που θα είναι τοποθετημένες επάνω σε αυτές, καθώς και από το κινητό τους ή τον υπολογιστή τους.

Πάντως, όσον αφορά στα νέα δρομολόγια του μετρό, οι σταθμοί της γραμμής 2 «Ηλιούπολη», «Αλιμος», «Αργυρούπολη» και «Ελληνικό» παραδίδονται στα τέλη Ιουλίου, ενώ ο σταθμός «Αγία Μαρίνα» της γραμμής 1 δίδεται στην κυκλοφορία τον Σεπτέμβριο.


Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top