Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ: Συνέλαβαν μέλος της σπείρας των ληστών με τα καλάσνικοφ

Στον Άγιο Ανδρέα- Είχε μαζί του 3 γεμάτα πιστόλια

Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ: Συνέλαβαν μέλος της σπείρας των ληστών με τα καλάσνικοφ

Πρώτη ανάρτηση: 04/06/2013 11:31

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ έπεσε τα ξημερώματα στον Άγιο Ανδρέα Αττικής μετά από αιφνιδιαστική επιχείρηση ένας από τους πλέον επικίνδυνους και καταζητούμενους ληστές.

Πρόκειται για έναν 43χρονο, που θεωρείται μέλος της συμμορίας με τα καλάσνικοφ και έχει διαπράξει σωρεία ένοπλων ληστειών σε χρηματαποστολές και τράπεζες κατά το παρελθόν.

Ο καταζητούμενος εντοπίστηκε τη Δευτέρα σε σπίτι που είχε νοικιάσει στη συμβολή της λεωφόρου Μαραθώνος με την οδό Τήνου μετά το Μάτι και στις πέντε τα ξημερώματα πραγματοποιήθηκε η επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ στην οποία συμμετείχαν και άνδρες της ΕΚΑΜ. Με εκρηκτικά έσπασαν την πόρτα του σπιτιού και εισέβαλαν σε αυτό συλλαμβάνοντας τον 43χρονο πριν προλάβει να αντιδράσει.

Στην κατοχή του βρέθηκαν τρία πιστόλια, έτοιμα για χρήση.


Υπενθυμίζεται ότι πριν από ένα χρόνο λήστεψε, μαζί με πέντε συνεργούς του, το υποκατάστημα της Εμπορικής Τράπεζας στην Καλαμάτα και στη συνέχεια κατέφυγαν σε σπίτι της πόλης, όπου και εντοπίστηκαν μετά από πληροφορίες και αναζητήσεις.

Οι ληστές άνοιξαν πυρ εναντίον των αστυνομικών και στην ανταλλαγή πυροβολισμών που ακολούθησε τραυματίστηκαν τρεις αστυνομικοί και τρεις από τους δράστες, οι οποίοι συνελήφθησαν. Οι άλλοι τρεις, μεταξύ ��ων οποίων και ο 43χρονος, κατάφεραν να διαφύγουν.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Ασφάλεια Αττικής, η οποία σχηματίζει δικογραφία και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top