Τo Android της Google είναι έτοιμο να «κατασπαράξει» την Apple

Τουλ��χιστον 900 εκ. συσκευές android κυκλοφορούν στην αγορά

Η Apple μπορεί να γιόρτασε τα 50 δισεκατομμύρια downloads εφαρμογών της, ωστόσο, οι κάτοχοι συσκευών με android, κατεβάζουν πλέον περίπου 500 εκατ. εφαρμογές περισσότερες το μήνα.

Το Δεκέμβριο του 2011 ο πρόεδρος της Google, Eric Schmidt, είχε προβλέψει ότι σε διάστημα 6 μηνών, το Android θα ξεπερνούσε την Apple σε πωλήσεις εφαρμογών, κάτι που δεν επιβεβαιώθηκε, αλλά πλέον δεν απέχει πολύ από το να γίνει.

Στην αγορά κυκλοφορούν 900 εκατ. συσκευές android σε σύγκριση με 600 εκατ. συσκευές της Apple με αποτέλεσμα η πλατφόρμα να οδεύει προς την πρωτιά μέσα στους επόμενους μήνες.

Αν και πολύ λίγες εφαρμογές βγαίνουν πρώτα για έκδοση Android, σχεδόν όλες είναι πλέον διαθέσιμες και στις δύο πλατφόρμες, τόσο της Google όσο και της Apple, ενώ υπάρχουν και εταιρείες που σχεδιάζουν εφαρμογές αποκλειστικά για συσκευές android.

Με βάση τα στοιχεία και εφόσον διατηρηθούν οι ίδιοι ρυθμοί, η Google μέχρι τον Οκτώβρ��ο θα είναι πρώτη, εκτιμούν αναλυτές, στο businessinsider.com.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top