Ούτε στον Κοκκινόπουλο αυτά: Χτυπούσε με σκεπάρνι το παραπληγικό παιδί του επειδή δε σηκωνόταν!

Χάρη στους γείτονες, αποκαλύφθηκε ο ΠΑ-ΤΕΡΑΣ

Ούτε στον Κοκκινόπουλο αυτά: Χτυπούσε με σκεπάρνι το παραπληγικό παιδί του επειδή δε σηκωνόταν!
Πρώτη ανάρτηση: 03/06/2013 13:59​
Ούτε στα επεισόδια του Κόκκινου Κύκλου και της Δέκατης Εντολής του Πάνου Κοκκινόπουλου, τέτοια κτηνωδία …. Πα-τερας φώναζε στον παραπληγικό γιο του να σηκωθεί κι επειδή το παιδί δεν τα κατάφερνε ... το χτυπούσε με σκεπάρνι στο σώμα και το κεφάλι!!!!

Όλα ξεκίνησαν το Μάιο του 2008, όταν οι γείτονες είδαν τον πατέρα να φωνάζει και να χτυπάει τον 24χρονο, γιο του, ο οποίος μετά από πτώση, στα 8,5 του χρόνια, από τα νταμάρια, έμεινε παραπληγικός, μην μπορώντας ούτε να κινηθεί ούτε να μιλήσει... Ο πατέρας, ακολουθώντας μια "μέθοδο" επινόησής του, φώναζε και έβριζε επί μισή ώρα το παιδί του, για να το κάνει ... να σηκωθεί, χωρίς όμως αποτέλεσμα, αν και ο νεαρός κατέβαλε προσπάθειες.

Το ζευγάρι των γειτόνων που είχαν γίνει μάρτυρες των αποτρόπαιων πράξεων διαμαρτυρήθηκε και όταν ο πατέρας βγήκε από το σπίτι και κλήθηκε να απαντήσει γι��τί χτυπάει το παιδί τότε εκείνος χωρίς ίχνος ντροπής είπε ότι ... του κάνει γυμναστική!

Η υπόθεση έφτασε μετά κόπων και βασάνων στο δικαστήριο, καθώς παρά τις προσπάθειες του ζευγαριού, δεν υπήρξε καμία παρέμβαση κι έτσι οι γείτονες κατέφυγαν στο Σύλλογο Γονέων και Φίλων ν.Ηρακλείου "Δικαίωμα στη Ζωή - Όαση του Παιδιού" που με τη σειρά του έκανε παρέμβαση στην Εισαγγελία.

Αυτά επανέλαβε το ζευγάρι και σήμερα στο Δικαστήριο, με τον 53χρονο άνδρα να διατείνεται ότι είναι όλα ψέματα και πως οι γείτονες έχουν διαφορές μαζί του και θέλουν να του δημιουργήσουν πρόβλημα. Παράλληλα είπε πως προσέχει το παιδί του, το πηγαίνει για φυσικοθεραπείες και γενικότερα το φροντίζει όσο καλύτερα μπορεί.

Τελικά το δικαστήριο καταδίκασε τον πατέρα (να τον κάνει ο θεός!!!!) σε φυλάκιση 12 μηνών με 3ετή αναστολή, ενώ ο γιος εξακολουθεί να ζει με την οικογένειά του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top