Δεν θα σκάσει και ο τζίτζικας ….αλλά γενικά θα είναι καλός σήμερα ο καιρός!

Δείτε αναλυτική πρόγνωση για όλη τη χώρα

Δεν θα σκάσει και ο τζίτζικας ….αλλά γενικά θα είναι καλός σήμερα ο καιρός!

​Γενικά αίθριος θα είναι σήμερα Δευτέρα ο καιρός και μόνο στα ορεινά της βόρειας χώρας θα εκδηλωθούν το απόγευμα πρόσκαιρες βροχές.

Αττική και Θεσσαλονίκη

Στην Αττική η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 28 βαθμούς κελσίου , ενώ στη Θεσσαλονίκη δε θα ξεπεράσει τους 27 βαθμούς κελσίου.

Αναλυτική πρόγνωση:

Μακεδονία, Θράκη

Λίγες νεφώσεις οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες τοπικά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν πρόσκαιροι όμβροι στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και από το απόγευμα δυτικοί βορειοδυτικοί τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 27 βαθμούς κελσίου .

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Λίγες νεφώσεις οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά τοπικά θα αυξηθούν και είναι πιθανό στην ήπειρο να σημειωθούν πρόσκαιροι όμβροι κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί 12 έως 26 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Λίγες νεφώσεις οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες τοπικά θα αυξηθούν και είναι πιθανό να σημειωθούν πρόσκαιροι όμβροι στα ορεινά της Θεσσαλίας. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 29 βαθμούς κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5 και στην Κρήτη πρόσκαιρα μέχρι 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 27 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Γενικά αίθριος και μόνο στα βόρεια τις απογευματινές ώρες θα αναπτυχτούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 26 βαθμούς κελσίου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top