Στα χέρια της ΕΛΑΣ 23χρονος Πακιστανός για το άγριο έγκλημα στο Αλιβέρι

Εργαζόταν περιστασιακά στην οικογένεια- Ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του

Στα χέρια της ΕΛΑΣ 23χρονος Πακιστανός για το άγριο έγκλημα στο Αλιβέρι

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ έπεσε ένας 23χρονος Πακιστανός για τη δολοφονία του 56χρονου γυναικολόγου και της 54χρονης συζύγου του, στη βίλα τους στο Αλιβέρι Ευβοίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης τους σκότωσε εν ψυχρώ για να τους ληστέψει.

Μετά την αποκάλυψη της διπλής ανθρωποκτονίας άρχισαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη και οι υποψίες έπεσαν στα άτομα που κατά καιρούς εργάζονταν στην υπηρεσία του ζευγαριού και συγκεκριμένα στη βίλα τους στο Αλιβέρι.

Ο κύκλος των υπόπτων έκλεισε και οι έρευνες επικεντρώθηκαν σε έναν Πακιστανό που δούλευε για τον 56χρονο γυναικολόγο.


Ομολόγησε ο 23χρονος Πακιστανός

Ο 23χρονος Πακιστανός στην κατάθεσή του στους αστυνομικούς, περιέγραψε με ψυχρότητα και με λεπτομέρειες το πρωτοφανές σε αγριότητα έγκλημα που διέπραξε.

Πρώτα σκότωσε τον άντρα και στη συνέχεια συνέθλιψε το κεφάλι της γυναίκας, στην αυλή του σπιτιού, την ώρα που εκείνη προσπαθούσε να ξεφύγει.

Μάλιστα, ο δράστης φεύγοντας κλείδωσε το σπίτι και έφυγε παίρνοντας μαζί του τα κλειδιά.

To χρονικό του εγκλήματος

Όπως σας γράψαμε από το star.gr, το φρικτό έγκλημα αποκαλύφθηκε όταν μετά από απεγνωσμένες προσπάθει��ς της κόρης του ζευγαριού να επικοινωνήσει με τους γονείς της, ειδοποίησε την αστυνομία.

Οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι και, αρχικά, βρήκαν πεσμένη στην πισίνα στην πίσω αυλή την 54χρονη. Ήταν σε πρόσθια θέση με τραύματα στο κεφάλι, τα οποία προκλήθηκαν από τσιμεντένια πλάκα.

Όταν μπήκαν στο σπίτι, βρήκαν δολοφονημένο και τον 56χρονο γυναικολόγο. Ήταν πεσμένος μπρούμυτα στο υπνοδωμάτιο και όπως διαπιστώθηκε από τους αστυνομικούς, έφερε χτυπήματα στο κεφάλι και τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο στον λαιμό.

Οι έρευνες πάντως συνεχίζονται, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν ο δράστης είχε και συνεργούς.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top