Βρήκαμε τον ψυχίατρο που θα μπορούσε να μας γιατρέψει από την κατάθλιψη της λιτότητας!

Ας γνωρίσουμε τον Έλληνα με το υψηλότερο IQ που μας κάνει περήφανους!

Είναι 37 ετών, είναι ψυχίατρος, θεωρείται από εξυπνότερους ανθρώπους στον κόσμο και είναι Έλληνας... Ο λόγος για τον Θεσσαλονικιό Βαγγέλη Κατσιούλη που έχει δείκτη νοημοσύνης 198, όταν ο μέσος όρος IQ είναι .. γύρω στο 100 σύμφωνα με τον παγκόσμιο διαγωνισμό Cerebrals Society.

vaggelis.jpg

Αξίζει να σημειωθεί ότι, στατιστικά, η πιθανότητα εκτίμησης της νοημοσύνης ενός ανθρώπου στα παραπάνω επίπεδα είναι 1 προς 30.000.000.000, ενώ ο Αϊνστάιν κατείχε δείκτη IQ 160!!!! Εκτός από αστέρι στα μαθηματικά και τη φυσική, ο Βαγγέλης είναι εξπέρ στην θεραπεία της ψυχής, στη ζωγραφική και στο κολύμπι! Άνθρωπος χαμηλών τόνων, ο Βαγγέλης ξεχώριζε από μικρός για το κοφτερό μυαλό του!

Ο κ.Κατσιούλης εκτός από την ψυχιατρική έχει πτυχία στη φιλοσοφία, στην τεχνολογία ιατρικής έρευνας και στην ψυχοφαρμακολογία, ενώ στον ελεύθερο χρόνο του παίζει μπάσκετ, κάνει γυμναστική και καταδύσεις και ταξιδεύει!!

Τους τελευταίους μήνες ο Βαγγέλης αφιερώνει αρκετό χρόνο στην μη κυβερνητική ομάδα "Ανάδειξη", στόχος της οποίας είναι η ανίχνευση των κλίσεων και των ταλέντων των μικρών παιδιών!

Τάδε έφη...Βαγγέλης!

Σύμφωνα με τον Βαγγέλη, η ελληνική κοινωνία θα μπορέσει να βρει λύσεις στα προβλήματά της, μόνο αν καθιερωθεί «η νοοτροπία πως όλοι είμαστε μέλη του ιδίου συνόλου και πως η ατομική μας πρόοδος και ευδαιμονία είναι συνιστώσα της ευρύτερης κοινων��κής. ιστορία για τις θέσεις του, μια εκ των οποίων σαφώς συνδέει το ατομικό καλό».

vaggelis 2.jpg

Όσο για το τι μας συμβουλεύει ως ψυχίατρος για να βοηθήσουμε τους εαυτούς μας από τη γενικότερη άσχημη κατάσταση που βιώνουμε λόγω της οικονομικής κρίσης, ο κ.Κατσιούλης σε συνέντευξη του στο prismanews τόνισε: «Η ενδοσκόπηση, η αυτογνωσία και αυτοεκτίμηση, η συνεκτίμηση των σημαντικών στοιχείων και ποιοτήτων, η προσαρμογή σε εξωτερικές συνθήκες, ενίοτε και δυσμενείς, ο επαναπροσδιορισμός στόχων και μέσων επίτευξης αυτών και η αναζήτηση της ευτυχίας μπορούν να φανούν βοηθητικές παράμετροι στην αποτροπή της επιλογής ενός πρόωρου τερματισμού του θ��ύματος της ζωής. Με λίγα λόγια, το γέλιο ενός μικρού παιδιού, η χαρά και η αισιοδοξία του μπορούν να κάνουν θαύματα»

Ελπίζω μετά από αυτά, κάπως να βοηθήσαμε ..... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top