Αυλαία για Πανελλαδικές με Αρχές Οικονομικής Θεωρίας

Στις 15 Ιουνίου και πάλι στα θρανία οι μαθητές για τα ειδικά μαθήματα

Η αυλαία των πανελλαδικών εξετάσεων με το μάθημα των Αρχών Οικονομικής Θεωρίας πέφτει σήμερα για την πλειοψηφία των μαθητών των ημερησίων και εσπερινών Λυκείων.

Οι μαθητές θα επιστρέψουν στα θρανία σε περίπου 2 εβδομάδες για να εξεταστούν στα ειδικά μαθήματα, με τις συγκεκριμένες εξετάσεις να ξεκινούν στις 15 Ιουνίου.

Όσον αφορά την Υγειονομική Εξέταση και Πρακτική Δοκιμασία των υποψηφίων για εισαγωγή στα Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (Τ.Ε.Φ.Α.Α.), αυτή θα διεξαχθεί από τις 17 έως και τις 28 Ιουνίου.

Ακόμη και για όσους μαθητές «ξεμπέρδεψαν» με τις πανελλήνιες, πάντως, οι καλοκαιρινές διακοπές θα περιμένουν καθώς από τη Δευτέρα 3 Ιουνίου αρχίζουν οι απολυτήριες εξετάσεις για τα μαθήματα που εξετάζονται σε επίπεδο σχολικής μονάδας για την Γ΄ τάξη των ημερήσιων και τη Δ΄ τάξη των εσπερινών Γενικών Λυκείων.

Οι απολυτήριες και πτυχιακές εξετάσεις ημερήσιων και εσπερινών ΕΠΑΛ (ΟΜΑΔΑ Α΄ και Β΄) σε επίπεδο σχολικής μονάδας θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top