ΣΟΚΑΡΕΙ ο διάλογος του Αλβανού με την 13χρονη και την αδερφή της στο facebook

«Δεν θα την πάω και στην Κίνα»

ΣΟΚΑΡΕΙ ο  διάλογος του Αλβανού με την 13χρονη και την αδερφή της στο facebook

Σοκάρουν οι συζητήσεις μέσω facebook που είχαν ο 23χρονος Αλβανός και η αδελφή της 13χρονης Χριστίνα Κρασσά από τα Σπάτα όπως φαίνεται από το προφίλ του δράστη.


Από τα μηνύματα που αντάλλασαν μεταξύ τους προκύπτει πως η ανήλικη και ο 23χρονος είχαν κανονίσει να "κλεφτούν" από το Πάσχα. Ο Μarjon Ajazi φαίνεται πως είχε οργανώσει καλά την «εξαφάνιση».

Χαρακτηριστικός είναι ο διάλογος της 1ης Μαΐου στον οποίο η αδελφή της μικρής Χριστίνας προσπαθούσε να του εξηγήσει πως είναι δύσκολο για την ίδια να αποχωριστεί την αδερφή της και μάλιστα στην ηλικία των 13 ετών. Εκείνος ισχυριζόταν πως δεν θα είναι μακριά, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Καλά μην κάνεις έτσι θα την βλέπεις δεν θα πάω στην Κίνα εδώ θα είμαστε». Ωστόσο επέμενε πως θα την πάρει από το σπίτι. «Μπορεί να είναι αδερφή σου, αλλά μην ξεχνάς ότι είναι κοπέλα μου και δεν θα την κρατήσεις για πάντα εσύ» έγραφε στην αδερφή της.
Εκείνη στη συνέχεια τον ρωτούσε πώς θα ένιωθε αν έχανε τη δική του αδερφή και συνέχιζε να γράφει πως αγαπάει πολύ τη Χριστίνα. Τελικά τον διάλογο διέκοψε η 13χρονη που έγραψε «Τι είναι αυτά που γράφεις ρε συ»

alvanos-facebook-aderfi-1_0.jpg

alvanos-facebook-aderfi-2_0 (1).jpg

Όπως σας έχουμε γράψει από το star.gr ο 23χρονος Αλβανός και η 13χρονη Χριστίνα επικοινωνούσαν συχνά μέσω facebook, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, της είχε ζητήσει να ταξιδέψει μόνη της με λεωφορείο από την Αθήνα στην Καβάλα προκειμένου να γνωριστούν από κοντά.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top