Σκότωσε τη φίλη του γιατί νόμιζε ότι είχε βάλει κάποιους να τον κλέψουν!

Την πυροβόλησε τρεις φορές με περίστροφο

Σκότωσε τη φίλη του γιατί νόμιζε ότι είχε βάλει κάποιους να τον κλέψουν!

Ο 32χρονος σύντροφός της κατηγορείται από την Αστυνομία ότι δολοφόνησε την 41χρόνων γυναίκα από τη Γεωργία τον περασμένο Δεκέμβριο στο διαμέρισμα που έμεναν στην οδό Αλκιβιάδου στον Αγιο Παντελεήμονα.

Ο νεαρός Γεωργιανός πήγε, σύμφωνα με την Αστυνομία, το βράδυ της 6ης Δεκεμβρίου μαζί με συμπατριώτη του στο σπίτι που συζούσαν με το θύμα και μετά από λογομαχία που είχαν πυροβόλησε τη γυναίκα με περίστροφο τρείς φορές, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της.

Ο αλλοδαπός φέρεται να ισχυρίστηκε ότι σκότωσε την σύντροφό του γιατί πίστευε ότι είχε βάλει άλλα άτομα να κλέψουν από το σπίτι τους διάφορα δικά του αντικείμενα.

Ο 32χρονος συνελήφθη, μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, μέσα στο διαμέρισμα που έμενε στην Άνω Κυψέλη και ομολόγησε την πράξη του. Μετά από έρευνα στο διαμέρισμα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο μαχαίρια, καθώς και μία ταυτότητα Βουλγαρικών Αρχών, με τη φωτογραφία του και στοιχεία τρίτου προσώπου.

Ο δράστης είχε συλληφθεί, κατά το παρελθόν, για κλοπές και παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών και του είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι. Οι αστυνομικοί αναζητούν τον συνεργό του. ​

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top