Στον ανακριτή ο πιστολέρο για το αιματηρό περιστατικό στο κέντρο του Ηρακλείου

Εμφανίστηκε στην αστυνομία κρατώντας μαζί του και ένα πιστόλι

Στον ανακριτή ο πιστολέρο για το αιματηρό περιστατικό στο κέντρο του Ηρακλείου

Αύριο θα περάσει το κατώφλι του ανακριτικού γραφείου προκειμένου να απολογηθεί ο δεύτερος εκ των δυο πιστολέρο που έστειλαν μια κοπέλα στο νοσοκομείο και σκόρπισαν τον τρόπο στην καρδιά του Ηρακλείου πυροβολώντας ανεξέλεγκτα τα ξημερώματα της Μεγάλης Πέμπτης.

Ο 43χρονος δράστης παραδόθηκε στην αστυνομία χτες το μεσημέρι. Συγκεκριμένα, εμφανίστηκε στην είσοδο της Αστυνομικής Διεύθυνσης κρατώντας μαζί του και ένα πιστόλι, το οποίο και παρέδωσε στους άνδρες της ασφάλειας. Σύμφωνα με πλη��οφορίες, το όπλο αυτό εμφανίζεται να είναι κλεμμένο από το 1995.

Σε βάρος του 43χρονου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης από τις 6 Μαΐου και έτσι τώρα θα οδηγηθεί στον τακτικό ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί για τα αδικήματα που του αποδίδονται ενώ ο συνεργός του είναι ήδη προφυλακισμένος.

Να υπενθυμίσουμε ότι τα ξημερώματα της Μεγάλης Πέμπτης οι δύο άνδρες είχαν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό στον πεζόδρομο της οδού Μιλάτου κραδαίνοντας όπλα και πυροβολώντας με αποτέλεσμα να τραυματίσουν μία ανυποψίαστη γυναίκα που βρισκόταν στην περιοχή.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top