Πατέρας 17χρονου μητροκτόνου στο Αγρίνιο: Βγάλτε το παιδί μου από τη φυλακή

Οργισμένη η οικογένειά του και η τοπική κοινωνία

Πατέρας 17χρονου μητροκτόνου στο Αγρίνιο: Βγάλτε το παιδί μου από τη φυλακή

Προφυλακιστέος κρίθηκε την Τρίτη από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών , όπως σας γράψαμε από το star.gr, ο 17χρονος μητροκτόνος από τον Άγιο Κωνσταντίνο Αγρινίου.


Ωστόσο, η απόφαση έχει προκαλέσει την οργή των συγγενών του, αλλά και πολλές απορίες στην τοπική κοινωνία. Πληροφορίες αναφέρουν πως όταν ανακοινώθηκε η απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών, στενοί συγγενείς του 17χρονου ξέσπασαν στα δικαστήρια και οι φωνές τους ακούστηκαν σε όλο το κτίριο.

Έξω φρενών ήταν τόσο ο πατέρας του, όσο και η αδελφή της δολοφονημένης δασκάλας, που φώναζαν για άδικη και καταστροφική για τον ανήλικο απόφαση, την στιγμή που για τ��υς ίδιους χρήζει ψυχιατρικής παρακολούθησης και υποστήριξης από ειδικούς, σε ένα ψυχιατρικό κατάστημα και όχι εγκλεισμού σε φυλακές ανηλίκων.

Όλα δείχνουν πως τα μέλη του Συμβουλίου έκριναν πως δεν υπήρχαν εκείνες οι εγγυήσεις ότι ο νεαρός με ένα νέο ξέσπασμα, δεν θα προκαλούσε κακό σε ένα όχι και τόσο ελεγχόμενο περιβάλλον.

Όλα αυτά, παρά την πραγματογνωμοσύνη που συντάχθηκε και παραδόθηκε σε Ανακρίτρια και Εισαγγελέα και σύμφωνα με την οποία ο 17χρονος χρήζει ψυχιατρικής παρακολούθησης, όντας ψυχικά ασθενής.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top