Ανατριχιαστικές εξομολογήσεις για τον "δράκο" των Πετραλώνων που ασελγούσε σε μαθήτριες

"Θέλουμε να σαπίσει στη φυλακή. Είναι άρρωστος"

Οργή και ανατριχίλα προκαλούν οι εξομολογήσεις συγγενών των θυμάτων του 40χρονου δράκου των Πετραλώνων ο οποίος κακοποιούσε σεξουαλικά ανήλικες μαθήτριες ενώ κάποιες τις λήστευε κιόλας.


Η κα Κατερίνα της οποίας η 11χρόνη κόρη έζησε εφιαλτικές στιγμές στα χέρια του 40χρονου τέρατος μίλησε συγκλονισμένη στην «Μεσημεριανή Μελέτη». Το παιδί της μάλιστα ήταν το τελευταίο θύμα του «δράκου» και η κατάθεσή του βοήθησε τις αστυνομικές αρχές στη σύλληψή του 40χρονου.

«Ήρθε πάνω και έκλαιγε με λυγμούς. Δεν μπορούσε να πάρει ανάσα για να πει τι της είχε συμβεί. Όταν μου εξομολογήθηκε τι είχε συμβεί καλέσαμε αμέσως την αστυνομία η οποία ήρθε σε ένα λεπτό» είπε η κα Κατερίνα.

Το ανθρωπόμορφο τέρας ήταν ντυμένος αστυνομικός, όπως κάθε φορά άλλωστε που πλησίαζε τα θύματα του. Πήγε προς το μέρος της 11χρονης στην πυλωτή της πολυκατοικίας και ασέλγησε σε βάρος της μέρα μεσημέρι, ενώ την ώρα που συνέβη το μοιραίο στο διαμέρισμα βρισκόταν η μητέρα της.

«Αυτό που περιμένουμε από την Δικαιοσύνη είναι να σαπίσει στη φυλακή. Είναι άρρωστος» είπε.

Η 11χρονη είναι ένα από τα 100 θύματα του «δράκου» των Πετραλώνων, σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις των αστυνομικών.

Η Ελένη, αδελφή ενός άλλου 11χρονου θύματος μίλησε επίσης για τις τραγικές στιγμές που έζησε η αδελφή της. Όλα συνέβησαν όπως είπε όταν σχόλασε από το σχολείο. «Μετά το περιστατικό έτρεξε στο δάσκαλό της και του είπε τι είχε συμβεί και εκείνος κάλεσε αμέσως την αστυνομία» είπε.

Το σοκ που έπαθε το 11χρονο κοριτσάκι ήταν μεγάλο. «Είχε νοσηλευτεί δύο εβδομάδες μετά το περιστατικό σε κλινική. Δεν ήθελε να βλέπει ξένους ανθρώπους. Ήθελε να βρίσκεται μόνο με τους δικούς της γιατί φοβόταν. Ψυχολογικά είναι καλύτερα η αδελφή μου. Απλά κάποιες φορές φοβάται να μπει στην πολυκατοικία καθώς εκεί συνέβη το μοιραίο» είπε η Ελένη.

Κάντε κλικ και δείτε το βίντεο από την "Μεσημεριανή Μελέτη"