Εντυπωσίασε τους Λευκαδίτες η Εκατερίνα του Σκορπιού: Χαμογελαστή και χαμηλών τόνων

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από το εσωτερικό του σπιτιού του Ωνάση

Εντυπωσίασε τους Λευκαδίτες η Εκατερίνα του Σκορπιού: Χαμογελαστή και χαμηλών τόνων

Πρώτηξ ανάρτηση: 29/05/2013 14:11​

Τα καλύτερα έχουν να πουν οι ντόπιοι για την κόρη του κροίσου Ντμίτρι Ριμπολόβλεβ, Εκατερίνα.

Όπως σας γράψαμε από το star.gr, η ίδια επισκέφτηκε για πρώτη φορά με τον πατέρα της το νησί ώστε να δουν πως πάνε οι εργασίες, αφού όπως δείχνουν οι προθέσεις τους βιάζονται να "μετακομίσουν" , ώστε να προλάβουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Η Ρωσίδα κληρονόμος ήταν χαμογελαστή κι απέριττη με ένα λιτό φόρεμα , δείχνοντας έτσι με την στάση της ότι επιχείρησε το ταξίδι αυτό για να αποδομήσει την παρεξηγημένη εικόνα του πλουσιοκόριτσου.

Σύμφωνα με τους ντόπιους ήταν σεμνή , προσιτή και έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για την τοπική κοινωνία της Λευκάδας.

Ο αντιδήμαρχος Γιάννης Καρτάνος που επισκέφτηκε τους νέους του «γείτονες» έχει να πει τα καλύτερα: «Πήγα στη συνάντηση με την προδιάθεση πως θα συναντήσω μια πλούσια σνομπ. Αλλά εκείνη ήταν πολύ ανοιχτή και τόσο πρόσχαρη, που εντυπωσιάστηκα». Επίσης «διαπίστωσα την υπερβολική αγάπη που της έχει ο πατέρας της. Την κοίταζε διαρκώς στα μάτια».

Η οικογένεια Ριμπολόβλεφ διαψεύδει αυτούς που μιλούν για τουριστικές επενδύσεις και τονίζει πως το μόνο που θέλουν είναι να διαμορφώσουν το νησί για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, αλλά και για τους καλεσμένους τους.

Η κόρη του κροίσου εντυπωσιάστηκε και έδειξε πως θέλει να ολοκληρωθούν γρήγορα οι εργασίες, ώστε να φιλοξενήσει τους φίλους της

Πατέρας και κόρη μετά την 24ωρη παραμονή τους στον Σκορπιό και τις συζητήσεις τους για τα τεχνικά ζητήματα, αναχώρησαν την Τρίτη με το προσωπικό τους αεροσκάφος.

Φυσικά δεν έφυγαν χωρίς να γευθούν την ελληνική κουζίνα. Η Ρωσίδα κληρονόμος και ο πατέρας της , δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους για την παραδοσιακή κουζίνα και για τα ελληνικά κρασιά μας.

Αυτό είναι το εσωτερικό του σπιτιού του Ωνάση στο Σκορπιό

Εν τω μεταξύ, στο φως της δημοσιότητας δόθηκαν φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού στο Σκορπιό όπου έζησαν μερικά μυθικά χρόνια ο Αριστοτέλης Ωνάσης και η Τζάκι.

1_128.jpg
Σύμφωνα με πληροφορίες, η Τζάκι διάλεγε η ίδια παλιά αντικείμενα απ΄το Μοναστηράκι ή τις αντικερί στην Βουκουρεστίου ενώ μέσα στο σπίτι υπήρχαν δημιουργίες του σπουδαίου επιπλοποιού Λευτέρη Σαρίδη.

Ωστόσο, την πρώτη διακόσμηση των οικιών του Σκορπιού είχε κάνει ο διάσημος τότε διακοσμητής και προσωπικός φίλος της Τζάκι Κέν��ντι, Μπίλι Μπάλτουιν.

2_131.jpg
Δεκάδες αυθεντικοί πίνακες ζωγραφικής με τις υπογραφές όλων των μεγάλων Ελλήνων ζωγράφων βρίσκονται παντού στους τοίχους μαζί με καθρέφτες, μινιατούρες, χρυσά και επάργυρα σερβίτσια, καθώς και πέντε σαλόνια! 'Όλα αυτά μεταφέρονταν στον Σκορπίό με ελικόπτερα.

3_109.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top