Ένας εκβιαστής λιγότερος για τα καταστήματα και τους πελάτες των Βορείων Προαστίων!

Συνελήφθη 30χρονος που τους έκανε μαύρη τη ζωή

Ένας εκβιαστής λιγότερος για τα καταστήματα και τους πελάτες των Βορείων Προαστίων!

​Ανακούφιση προκάλεσε στους καταστηματάρχες του Χαλανδρίου η είδηση πως η ΕΛ.ΑΣ συνέλαβε έναν 30χρονο άνδρα, ο οποίος είχε γίνει για χρόνια ο φόβος και ο τρόμος στην περιοχή λόγω του βίαιου χαρακτήρα του και των εκβιασμών του…

Ο 30χρονος ήταν παλιός γνώριμος των αρχών καθώς είχε συλληφθεί και στο παρελθόν καθώς είχε κατηγορηθεί για τον θανάσιμο ξυλοδαρμό του συντρόφου γνωστής τραγουδίστριας.

Τον τελευταίο διάστημα όμως είχε προκαλέσει τον τρόμο με τη βίαιη συμπεριφορά του. Μάλιστα, ο 30χρονος είχε ένα συγκεκριμένο σύστημα… ζητούσε 100-150 ευρώ την εβδομάδα και δρούσε συνήθως μόνος του χωρίς συνεργούς ! Όταν οι επιχειρηματίες δεν μπορούσαν να του δώσουν τα χρήματα που ζητούσε, τότε ο 30χρονος τους έδενε , τους χτυπούσε και στη συνέχεια άνοιγε τις ταμειακές μηχανές και «σήκωνε» ότι υπήρχε και δεν υπήρχε μέσα σε αυτές!

Ο κλέφτης όμως όπως λέει και η παροιμία… την τρίτη φορά πιάνεται! Έτσι και έγινε !Μετά λοιπόν από καταγγελίες των καταστηματαρχών, η αστυνομία του έστησε ενέδρα και τον συνέλαβε για δεύτερη φορά, καθώς ήταν «έξω» με περιοριστικούς όρους πάλι επειδή εκβίαζε επιχειρηματίες στο Χαλάνδρι!

Βίντεο star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top