Μια γαστρεντερολόγο είχαν και αυτή παραιτήθηκε,γιατί εξαντλήθηκε!Τι λέτε για αυτό κυρία Μέρκελ;

Κραυγές απόγνωσης από το νοσοκομείο Βόλου

​Δραματική είναι η κατάσταση στο νοσοκομείο του Βόλου… Πριν από λίγες ώρες, η μία και μοναδική γαστρεντερολόγος του νοσοκομείου αναγκάστηκε να παραιτηθεί γιατί κόντευε να πεθάνει … από υπερκόπωση!!!

Σε αντίθεση με αυτά που προβλέπει ο κανονισμός για τρεις γαστρεντερολόγους, στην κλινική του Νοσοκομείου υπήρχε μία μόνο γιατρός η οποία ήταν υποχρεωμένη να δέχεται και να θεραπεύει μόνη της … πλήθος ασθενών !

«Οι αντοχές έχουν εξαντληθεί Και όλοι μας σκεφτόμαστε το θέμα της παραίτησης. Υπάρχει θέμα να αρρωστήσουν και οι γιατροί που έχουν απομείνει. Δεν πάει άλλο, έχουμε εξαντλήσει τις αντοχές μας.Ο κόσμος πρέπει να το καταλάβει και πρέπει να αντιδράσει και εμείς θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας» τονίζει ο πρόεδρος των Νοσοκομειακών Ιατρών Νικόλαος Χαυτούρας και Μέλος του Συλλόγου των Ειδικευόμενων Θεόφιλος Σάλτης, απευθύνοντας κάλεσμα στους φορείς του Βόλου να αντισταθούν στην υποβάθμιση του νοσοκομείου.

Δε��τε σχετικό ΒΙΝΤΕΟ του e-volos

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top