Μετ΄εμποδίων συνεχίστηκε η δίκη του Αλκέτ Ριζάι

Δεν παρέστη στη δίκη ο βαρυποινίτης κακοποιός

Μετ' εμποδίων συνεχίστηκε η δίκη του Αλκετ Ριζάι για την απόδραση απ�� τις φυλακές Κορυδαλλού στο μικτό ορκωτό εφετείο της Αθήνας καθώς ο συνήγορος του Σ. Κεχαγιόγλου παραιτήθηκε όταν το δικαστήριο απέρριψε τo αίτημά του για αναβολή κάνοντας χρήση της απόφασης του ΔΣΑ ότι μετά από δυο διακοπές οι δίκες πρέπει να αναβάλλονται.

Η πρόεδρος του δικαστηρίου θεώρησε ότι η δίκη κατά την προηγούμενη συνεδρίαση είχε ξεκινήσει και δεν υπήρχε θέμα αναβολής.

Ο Ακλέτ Ριζάι με επιστολή του από τη φυλακή, καθώς δεν παρέστη στη δίκη, υποστήριξε ότι είναι αναφαίρετο δικαίωμα του να επιλέξει ο ίδιος το δικηγόρο του επισημαίνοντας ότι επιθυμεί να τον εκπροσωπήσει ο Σ. Κεχαγιόγλου.

Την ίδια γραμμή ακολούθησε η σύντροφός του Σούλα που ήταν παρούσα στο δικαστήριο. Η έδρα ωστόσο προχώρησε στο διορισμό τεσσάρων σ��νολικά συνηγόρων για να υπερασπιστούν τους κατηγορούμενους.

Οι τρεις παραιτήθηκαν ενώ ο τέταρτος αναμένεται να εμφανιστεί στο δικαστήριο στις 11 Ιουνίου, ημερομηνία ως την οποία διεκόπη η δίκη.

Παράλληλα το δικαστήριο έδωσε εντολή στην επόμενη συνεδρίαση να είναι παρόν ο Αλκέτ Ριζάι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top