Ηράκλειο Κρήτης: Την σκότωσε με κλωτσιές στην κοιλιά-Στο δικαστήριο ο 24χρονος

«Την αγαπούσα, θα την παντρευόμουν» λέει για την 21χρονη συντρόφό του

Ηράκλειο Κρήτης: Την σκότωσε με κλωτσιές στην κοιλιά-Στο δικαστήριο ο 24χρονος

​Εφιαλτικές μνήμες ξυπνούν σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου όπου αναμένεται να εκδικαστεί η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού, μέχρι θανάτου της 21χρονης Βρετανίδας Chelsea Hydman.

Κατηγορούμενος είναι ο 24χρονος φίλος της με τον οποίο είχε έρθει μαζί από την Βρετανία προκειμένου να εργαστεί στα Μάλια το καλοκαίρι του 2010.

d44d680a6349b2e07fc652baa895fb3f_L.jpg
Η εκδίκαση της υπόθεσης είχε αναβληθεί τον περασμένο Οκτώβρη κατόπιν αιτήματος και των δύο πλευρών, για κλήτευση της ιατροδικαστού και της γιατρού που χειρούργησε την κοπέλα.

Το χρονικό της φρίκης

Το ζευγάρι είχε έρθει στην Κρήτη προκειμένου να εργαστεί. Μετά από έναν καυγά του ζευγαριού, η 21χρονη είχε κάποιες ενοχλήσεις στην κοιλιά, όμως δεν ζήτησε άμεσα τη βοήθεια γιατρού.

Πέρασαν κάποιες ημέρες και όταν πια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, η κατάσταση της ήταν μη αναστρέψιμη. Υποβλήθηκε σε χει��ουργική επέμβαση, όμως υπέκυψε μέσα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Ο θάνατος της είχε αποδοθεί σε χολική περιτονίτιδα λόγω πλήξης, πιθανότατα από κλωτσιά, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση.

Μετά την εξέλιξη αυτή, ο νεαρός σύντροφος της βρέθηκε στο επίκεντρο της προανάκρισης και τελικά τον Μάιο του 2010 προφυλακίστηκε για την δολοφονία της συντρόφου του.

Αποφυλακίστηκε μετά από πέντε μήνες με τον όρο της καταβολής χρηματικής εγγύησης, ύψους 15.000 ευρώ και της παραμονής του στην Ελλάδα.

Ο ίδιος πάντως από την πρώτη στιγμή υποστήριζε ότι την υπεραγαπούσε και σε ότι καμία περίπτωση δεν είχε πρόθεση να τη σκοτώσει ενώ σκόπευαν να παντρευτούν: «Την αγαπούσα, θα την παντρευόμουν».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top