Τατουάζ με τη σβάστικα έχει στο σώμα του ο 17χρονος που επιτέθηκε στη φοιτήτρια στην Κέρκυρα

Αρνήθηκε να δώσει οποιαδήποτε εξήγηση σχετικά με το πότε και πού τα έκανε

Τατουάζ με τη σβάστικα έχει στο σώμα του ο 17χρονος που επιτέθηκε στη φοιτήτρια στην Κέρκυρα

Σάλο έχουν προκαλέσει τα τατουάζ που έχει στο σώμα του ο 17χρονος Αφγανός που επιτέθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής σε 20χρονη φοιτήτρια στην Κέρκυρα και την πέταξε από βράχο ύψους 7 μέτρων!

Συγκεκριμένα, έχει τατουάζ με τη σβάστικα και σύμβολα που χρησιμοποιεί η Χρυσή Αυγή και νεοναζιστικές οργανώσεις!

Τα σύμβολα αυτά έβαλαν σε σκέψεις και έντονο προβληματισμό τους αρμόδιους αστυνομικούς.

Όπως βλέπετε και στη φωτογραφία, το τατουάζ με τον αγκυλωτό σταυρό ο 17χρονος το έχει στο αριστερό μπράτσο μαζί με δύο γράμματα (Ν και R).

Στην πλάτη του έχει ένα σχήμα παρόμοιο με τον κελτικό σταυρό – σύμβολο νεοναζιστικών οργανώσεων – , ενώ στον θώρακα έχει τατουάζ που μοιάζει με αναμμένο κερί.

Όπως ήταν φυσικό, τα σύμβολα τράβηξαν αμέσως την προσοχή των αστυνομικών κατά την εξέτασή του.

Ωστόσο παρά τις επίμονες ερωτήσεις τους, ο δράστης δεν απάντησε! Αρνήθηκε να δώσει οποιαδήποτε εξήγηση σχετικά με το πότε και πού έκανε τα τατουάζ.

Αρνήθηκε να απαντήσει, ακόμη, και στο αν έχει εκτίσει ποινή σε φυλακή καθώς και σε οτιδήποτε άλλο έχει σχέση με το παρελθόν του. Δεν έδωσε καμία απάντηση για τους λόγους που χρησιμοποίησε τέτοιου είδους σύμβολα, αν και ο ίδιος, όπως δηλώνει, είναι μουσουλμάνος.

Να σημειωθεί ότι ο δράστης επέδειξε χαρτιά που τον παρουσίαζαν να έχει υποβάλει αίτημα για χορήγηση πολιτικού ασύλου, τα οποία εξετάζονται προκειμένου να διαπιστωθεί αν είναι γνήσια ή πλαστά.

Μάλιστα, οι αστυνομικοί έχουν αρκετές επιφυλάξεις για την ηλικία του – αν δηλαδή είναι 17 χρόνων, όπως ο ίδιος δηλώνει, καθώς φαίνεται μεγαλύτερος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top