Δικηγόρος Ζήγρα: «Για τον πελάτη μου ο Άκης Τσοχατζόπουλος είναι ένοχος!»

«Δεν μιλούν, ούτε βλέμματα δεν ανταλλάσουν!»

Δικηγόρος Ζήγρα: «Για τον πελάτη μου ο Άκης Τσοχατζόπουλος είναι ένοχος!»

Ο ξάδελφος του Άκη Τσοχατζόπουλου Νίκος Ζήγρας είναι ο μόνος που μέχρι σήμερα έχει δηλώσει ένοχος και ο δικηγόρος του Στέλιος Γκαρίπης μίλησε αποκλειστικά στο STAR για όλα.

«Ο κύριος Ζήγρας έχει χάσει 6 κιλά από τότε που ξεκίνησε το δικαστήριο και άλλα 10 από τότε που άρχισε η προσωρινή του κράτηση. Αντιμετωπίζει σοβαρότατα προβλήματα υγείας, τα οποία είναι γνωστά πλέον λόγω της λευχαιμίας που είχε περάσει και τις χημειοθεραπείες στις οποίες είχε υποβληθεί», είπε για την υγεία του πελάτη του.

��ια την πρόθεση του πελάτη του να βοηθήσει το δικαστήριο, είπε: «Αυτό που θέλουμε εμείς να τονίσουμε είναι ότι ο κύριος Ζήγρας θέλει να βρίσκεται στο δικαστήριο, να το διαφωτίσει για όλα τα ζητήματα που τυχόν ανακύψουν κατά την εξέταση των μαρτύρων ή την ανάγνωση των υπολοίπων εγγράφων, αλλά γι’ αυτό θα πρέπει η διαδικασία στην οποία γίνεται να περιοριστεί στο αντικείμενο της δίκης. Εδώ θα συμφωνήσω με κάποιους από τους συναδέλφους μου: δεν είναι μια πολιτική δίκη, είναι μια ποινική δίκη».

Μάλιστα, ο δικηγόρος του Νίκου Ζήγρα είπε ξεκάθαρα ότι για τον εντολέα του ο Άκης Τσοχατζόπουλος είναι ένοχος!

Για το αν ήταν εισπράκτορας μιζών του Τσοχατζόπουλου και για τις βαλίτσες γεμάτες χρήματα που φέρεται να κουβαλούσε ο Νίκος Ζήγρας, ο δικηγόρος του απάντησε: «Όταν εισέπραττε τα χρήματα, ρωτούσε τον ξάδελφό του και τότε υπουργό, ''Τι είναι αυτά τα χρήματα'' κι εκείνος του απαντούσε ''είναι από επενδύσεις''. Δηλαδή, το αρνούνταν, όπως το αρνείται ακόμα και τώρα.»

Για τις κακές σχέσεις που έχουν τα δυο ξαδέλφια είπε: «Δεν μιλούν, ούτε βλέμματα δεν ανταλλάσουν!»

Ο Στέλιος Γκαρίπης είπε ότι «ο Νίκος Ζήγρας είχε κάνει αυτομεταμόσχευση του νωτιαίου μυελού των οστών, μια διαδικασία που κράτησε δυο χρόνια και η οποία καλύφθηκε εξολοκλήρου όσον αφορά το κόστος της από τον κύριο Τσοχατζόπουλο είχε ένα ηθικό δίλλημα πριν καταθέσει».

«Ναι μεν είναι ξάδερφος του Άκη Τσοχατζόπουλου αλλά το χρωστούσε σε όλους τους Έλληνες που υποφέρουν», πρόσθεσε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top