Νέες αποκαλύψεις για την 39χρονη που δολοφονήθηκε από τον 26χρονο φίλο της στο Πόρτο Γερμενό

ΔΕΙΤΕ τι λέει στο Star, η ξαδέρφη της- «Χάσαμε έναν άγγελο!»

Νέες αποκαλύψεις για την 39χρονη που δολοφονήθηκε από τον 26χρονο φίλο της στο Πόρτο Γερμενό

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για την αρρωστημένη σχέση της Άρτεμις, της 39χρονης γυναίκας, που πριν από λίγες μέρες βρέθηκε δολοφονημένη στο Πόρτο Γερμένο, από τον 26χρονο σύντροφο της, ο οποίος δεν μπορούσε να δεχτεί πως η σχέση τους είχε τελειώσει.

Μιλώντας στο Star, η ξαδέρφη της Ειρήνη Ντζάνου, δήλωσε συντετριμμένη:

«Εμείς έχουμε χάσει το κορίτσι μας, έναν άγγελο. Από εκεί και πέρα βασιζόμαστε στην ελληνική δικαιοσύνη και στην κρίση του Θεού που κανένας δεν γλιτώνει από αυτό όπως και να εχει. Για εμάς το ότι είναι μέσα, έστω ότι εχει προφυλακιστεί σίγουρα είναι πολύ καλύτερο από το να ψάχνει η αστυνομία και οι αρχές ποιος είναι ο δράστης».

Μάλιστα,η ξαδέρφη του θύματος, μαρτυρά πως ο 26χρονος:

«Ήθελε να απομακρύνει την Άρτεμις από τους δικούς της ανθρώπους, από το οικογενειακό της περιβάλλον, από τις φίλες της. Όλοι λίγο τον ξέραμε. Δεν ήθελε η Άρτεμις να έχει πολλές επαφές με κανέναν, την ήθελε «κτήμα» του, δεν ήθελε πολλά πολλά να έχει με κανέναν. Προφανώς για να μην μπορεί να έχει το θάρρος να πει το τι περνά γιατί υπήρχαν προβλήματα κακοποίησης».

Τέλος, απαντά και στους ισχυρισμούς του δράστη, ο οποίος υποστηρίζει ότι δεν άντεξε άλλο την αφόρητη πίεση της 39χρονης, η οποία τον πίεζε να παντρευτούν:

«Δεν ισχύει κάτι τέτοιο, δεν ισχύει. Μάλιστα στην αρχή της σχέσης,εκείνος ας πούμε την είχε ερωτευτεί γιατί ήταν μια κούκλα και λογικό είναι να την εχει ερωτευτεί. Ήθελε να είναι μαζί της, ενώ εκείνη του έλεγε "κοίταξε να δεις υπάρχει μια διαφορά ηλικίας, εγώ θέλω να κάνω οικογένεια, έχω άλλες βλέψεις για το μέλλον, εσύ είσαι μικρός" και εκείνος της έλεγε ότι "εγώ θέλω να είμαι μαζί σου, να τελειώσω τις σπουδές μου και το στρατιωτικό μου και να προχωρήσουμε μαζί"».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top