14χρονος σε 44χρονο: Δώσε μου 1.500 ευρώ αλλιώς θα ξεφτιλίσω την πρώην γυναίκα σου στο Facebook

Γνωστές οι δύο οικογένειες - ο άνδρας φοβόταν για τον εξευτελισμό των παιδιών του

Δώσε μου 1.500 ευρώ αλλιώς θα ξεφτιλίσω την πρώην γυναίκα σου στο facebook. Αυτή ήταν η απαίτηση ενός 14χρονου από το Αίγιο ο οποίος εκβίαζε συστηματικά έναν 44χρονο από την Πάτρα.

Μάλιστα όπως σας είχαμε ξαναγραψει στο star.gr, υποστήριζε πως είχε ακόμη και βίντεο με ερωτικές περιπτύξεις της πρώην συζύγου. Ελεγε δε πως είχε προμηθευτεί το υλικό από πρόσωπο που είχε σχέση με το άμεσο περιβάλλον της γυναίκας.

Ο 44χρονος είχε χωρίσει και πλέον έμενε στην Πάτρα. Δεχόταν καθημερινές απειλές από τον ανήλικο και φυσικά αγωνιούσε για να μην σπιλωθεί το όνομα των παιδιών του στο διαδίκτυο.

Η οικογένεια του ανήλικου είναι γνωστή με την οικογένεια του Πατρινού και μάλιστα για το λόγο αυτό συνελήφθη και η μητέρα του 14χρονου αφού εκτιμήθηκε πως εκείνη τον καθοδηγούσε.

Τελικά ο άνδρας συναίνεσε στο να δώσει τα 1.500 ευρώ, μόνο που προηγουμένως είχε ενημερώσει και την Ασφάλεια Πατρών.

Ο ανήλικος πήρε τα λεφτά, παρέδωσε ένα cd με τις υποτιθέμενες φωτογραφίες, όμως αργότερα απεδείχθη πως το ψηφιακό υλικό ήταν άδειο.

Ο 14χρονος συνελήφθη την ώρα που έπαιρνε τα χρήματα και αργότερα και η μητέρα του. Και οι δύο οδηγήθηκαν στον ��ισαγγελέα για τα περαιτέρω.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top