Στον Σκορπιό οι σύμβουλοι του Ρώσου μεγιστάνα

Έχουν σειρά επαφών με τους τοπικούς παράγοντες

Στον Σκορπιό οι σύμβουλοι του Ρώσου μεγιστάνα

Σύμβουλοι του Ρώσου μεγιστάνα καθώς και ο εκπρόσωπος της οικογένειας Ριμπολόβλεφ έχουν ήδη φτάσει στην Λευκάδα και έχουν σειρά επαφών με τους τοπικούς παράγοντες.

Σύμφωνα με πληροφορίες συναντήθηκαν με τον δήμαρχο Μεγανησίου και του μετέφεραν τις προθέσεις του νέου ιδιοκτήτη του νησιού. Όπως μαθαίνουμε ο Ντιμιτρί Ριμπολόβλεφ ενδιαφέρεται για τη γνώμη που έχουν οι κάτοικοι, οι νέοι του γείτονες όπως τους αποκάλεσαν οι εκπρόσωποι του για την πώληση του νησιού. Τους καθησύχασαν ότι ο νέος ιδιοκτήτης δεν έχει πρόθεση να χαλάσει την εικόνα του Σκορπιού και οι όποιες εργασίες θα γίνουν θα είναι αρμονικές με το φυσικό κάλος και με σεβασμό στο περιβάλλον.

Έχουν ήδη ξεκινήσει και θα προχωρήσουν οι εργασί��ς ανακαίνισης των παλαιών κτιρίων ώστε αυτά να μπορούν να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες της οικογένειας Ριμπολόβλεφ, όπως επίσης και κάποιες παρεμβάσεις στο τμήμα του λιμανιού για να είναι πιο εύκολη η πρόσβαση.

Επίσης συζήτησαν και θέματα ασφαλείας στην πρώτη επίσημη επίσκεψη του ρώσου μεγιστάνα η οποία αναμένεται σύντομα. Τέλος διεμήνυσαν ότι τόσο ο Ρώσος επιχειρηματίας όσο και τα μέλη της οικογένειας του τρέφουν ιδιαίτερη αγάπη για την Ελλάδα και σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να διαταράξουν την ησυχία των κατοίκων και των ψαράδων της περιοχής. ​

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top