Σας ενδιαφέρει: 4.413 θέσεις εργασίας σε δήμους σε όλη την Ελλάδα. Τρέξτε!!!

Ποιους από εσάς αφορούν και τι κριτήρια απαιτούνται

Σας ενδιαφέρει: 4.413 θέσεις εργασίας σε δήμους σε όλη την Ελλάδα. Τρέξτε!!!

Πρώτη ανάρτηση: 23/05/2013 14:13​

Τις επόμενες μέρες οι ΟΤΑ θα προχωρήσουν τις προκηρύξεις για την πρόσληψη 4.413 συμβασιούχων μέσω ΑΣΕΠ σε 176 δήμους όλης της χώρας, μετά και την υπογραφή της κοινής υπουργικής απόφασης από τους υπουργούς Εσωτερικών Ευρ. Στυλιανίδη, Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντ. Μανιτάκη και τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Χρ. Σταϊκούρα.


Οι υπηρεσίες

Οι θέσεις αφορούν προσωπικό για εργάτες καθαριότητας, οδηγούς απορριμματοφόρων, οδηγό ρυμουλκών οχημάτων, χειριστές μηχανημάτων έργου, μηχανικούς αυτοκινήτων, τεχνίτες αυτοκινήτων, ηλεκτρολόγοι εναερίτες, χειριστές ανυψωτικών καλαθοφόρων, υδρονομείς κ. ά.

image (1).jpg

Τα κριτήρια

Η κατάταξη των υποψηφίων, που θα καθορίσει την τελική επιλογή για την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου, στηρίζεται στη μοριοδότηση των κριτηρίων που είναι ο χρόνος ανεργίας, ο αριθμός των τέκνων πολύτεκνης οικογένειας, ο αριθμός ανήλικων τέκνων, αν είναι μέλος μονογονεϊκής οικογένειας, ο βαθμός τίτλου σπουδών και οι μήνες εμπειρίας ή προϋπηρεσίας.

Θα προηγηθούν οι υποψήφιοι που διαθέτουν τα κύρια προσόντα της ειδικότητας και ακολουθούν όσοι διαθέτουν τα επικουρικά προσόντα που περιγράφει η προκήρυξη. Η κατάταξη μεταξύ των υποψηφίων που έχουν τα ίδια προσόντα γίνεται κατά φθίνουσα σειρά, με βάση τη συνολική βαθμολογία που συγκεντρώνουν από τα βαθμολογούμενα κριτήρια κατάταξης.

Στην περίπτωση ισοβαθμίας υποψηφίων στη συνολική βαθμολογία προηγείται αυτός που έχει περισσότερες μονάδες στο πρώτο βαθμολογούμενο κριτήριο (χρόνος ανεργίας) και αν αυτές συμπίπτουν, αυτός που έχει τις περισσότερες, αυτός που έχει τις περισσότερες μονάδες στο δεύτερο κριτήριο (αριθμός τέκνων πολύτεκνης οικογένειας) και ούτω καθεξής.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top