Αγρίνιο: Ράκος ο 17χρονος που σκότωσε την μαμά του - Ούτε ο ίδιος δεν μπορεί να το πιστέψει

Σήμερα το τελευταίο "αντίο" στην άτυχη δασκάλα

Το τελευταίο «αντίο» λένε σήμερα στην άτυχη δασκάλα από το Αγρίνιο, την οποία σκότωσε ο ανήλικος γιος της, επειδή του ζήτησε να κλείσει την τηλεόραση, φίλοι και συγγενείς. Η κηδεία της θα γίνει στον ιερό ναό του Αγ. Κωνσταντίνου.

Το πρωτοφανές έγκλημα είναι το μοναδικό θέμα συζήτησης στο Αγρίνιο. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι η 51χρονη, αγαπητή στην περιοχή γυναίκα, είχε τέτοιο τέλος.

Όπως σας είχαμε πει, ο 17χρονος γιος της πήρε ένα κουζινομάχαιρο και μετά από καυγά την μαχαίρωσε πέντε φορές με αποτέλεσμα να πέσει νεκρή σε μια λίμνη αίματος. Αφορμή στάθηκε η παρατήρηση που του έκανε, ζητώντας του να κλείσει την τηλεόραση και να πάει για ύπνο, καθώς την επόμενη μέρα έδινε πανελλήνιες.

Ράκος ο 17χρονος με την πράξη του

Εν τω μεταξύ σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται ο 17χρονος μαθητής και δράστης, που κρατείται στην αστυνομική διεύθυνση Ακαρνανίας.

Ούτε ο ίδιος δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει την πράξη του, όμως σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις η ψυχική του υγεία ήταν εύθραυστη πριν τις πανελλήνιες. Το άγχος των εξετάσεων ήταν μάλλον η αφορμή, που του όπλισε το χέρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να υπάρχουν και στοιχεία που να συνηγορούν σε αυτό, στο γεγονός δηλαδή ότι η ψυχική κατάσταση του 17χρονου ήταν επιβαρυμένη και ειδικοί γιατροί κατά το παρελθόν τον είχαν παρακολουθήσει, χωρίς όμως να έχει προκύψει κάποιο βίαιο ξέσπασμα.