Αγρίνιο: Αντί να πάει να δώσει Πανελλήνιες σκότωσε την μητέρα του με 5 μαχαιριές!

Ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία-Σε κακή ψυχολογική κατάσταση ο 17χρονος

Αγρίνιο: Αντί να πάει να δώσει Πανελλήνιες σκότωσε την μητέρα του με 5 μαχαιριές!

​Στον αρμόδιο εισαγγελέα Αγρίνιου οδηγήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης ο 17χρονος μαθητής που τα ξημερώματα έσφαξε με 5 μαχαιριές την μητέρα του μετά από διαπληκτισμό που είχε μαζί της επειδή εκείνος δεν έκλεινε την τηλεόραση!

Ο ανήλικος έλαβε προθεσμία και θα απολογηθεί την Δευτέρα. Μέχρι τότε θα κρατείται την Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας.

Η ψυχολογική του κατάσταση είναι πολύ κακή και εμφανιζόμενος στον εισαγγελέα φάνηκε να μην έχει ακόμη συνειδητοποιήσει τι έκανε.

Μάλιστα, δήλωσε στους αστυνομικούς ότι θόλωσε το μυαλό του από τις παρατηρήσεις που του έκανε η μητέρα του.

Όλες οι πληροφορίες που υπάρχουν συγκλίνουν στο γεγονός ότι το άγχος των εξετάσεων σε συνδυασμό με τον εσωστρεφή χαρακτήρα του δράστη είναι τα αίτια του στυγερού εγκλήματος που έχει αφήσει άφωνο όλο το Πανελλήνιο.

Το προφίλ του μαθητή

Ο νεαρός είναι μαθητής του 4ου ενιαίου λυκείου και όλοι όσοι τον γνωρίζουν τον περιγράφουν ως έναν πολύ κλειστό χαρακτήρα, που δεν έκανε με σχεδόν κανέναν συμμαθητή του παρέα.

Χαρακτηριστικά λένε πως στα διαλλείματα προτιμούσε να κάθεται μόνος του στα παγκάκια του σχολείου και δεν είναι γνωστό εάν αυτή η συμπεριφορά του είχε απασχολήσει τους οικείους του.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, ο 17χρονος υπέστη λιποθυμικό επεισόδιο την Δευτέρα την ώρα που εξετάζονταν στο μάθημα των μαθηματικών.

Πιθανολογείται ότι το γεγονός ότι δεν έγραψε καλά στα μαθηματικά του φόρτισε ακόμα περισσότερο την ψυχολογία του, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στο εφιαλτικό αυτό ξέσπασμα την Τετάρτη τα ξημερώματα.

Τι λέει η γειτονιά της τραγικής οικογένειας

Την ίδια στιγμή, συγκλονισμένη είναι η γειτονία της οικογένειας στην οδό Ιωνίας από το αποτρόπαιο έγκλημα. Δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη, και μιλούν για μια ήσυχη οικογένεια που δεν είχε δώσει το παραμικρό δικαίωμα.

Η είδηση έχει βυθίσει στο πένθος τόσο τους συγγενείς όσο και τους συμμαθητές του 17χρονου, ενώ παγωμένη η εκπαιδευτική κοινότητα βιώνει τον άδικο χαμό της συναδέλφου της.

Αυτό είναι το διώροφο σπίτι της οικογένειας

0foniko11.jpg


Το χρονικό της ανείπωτης τραγωδίας

Ήταν 02:20 τα ξημερώματα της Τετάρτης, όταν ο μαθητής έβλεπε τηλεόραση και η μητέρα του, του ζήτησε να την κλείσει και να πάει για ύπνο, διότι την επόμενη μέρα έδινε πανελλήνιες.

Τότε ο 17χρονος πήρε ένα μαχαίρι οικιακής χρήσης και την μαχαίρωσε στον θώρακα, στον αριστερό αντίχειρα και στην ωμοπλάτη. Από τις φωνές ξύπνησε ο πατέρας που έντρομος είδε την γυναίκα του μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Ο 17χρονος εκείνη την ώρα είχε πάει στο δωμάτιό του. Αμέσως ο τραγικός πατέρας κάλεσε το ασθενοφόρο, όπου μετέφερε την γυναίκα στο νοσοκομείο αλλά δυστυχώς το μόνο που έκαναν οι γιατροί είναι να διαγνώσουν τον θάνατό της.

Όταν επέστρεψε ο πατέρας στο σπίτι μαζί με τους αστυνομικούς βρήκαν τον 17χρονο κλεισμένο στο δωμάτιό του. Στη συνέχεια οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν και την Δευτέρα θα απολογηθεί στον ανακριτή.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top