Έγκλημα στο Πόρτο Γερμενό: «Την στραγγάλισα γιατί μου ζήταγε γάμο»

Στις φυλακές οδηγήθηκε ο 26χρονος που σκότωσε την 39χρονη σύντροφό του

Έγκλημα στο Πόρτο Γερμενό: «Την στραγγάλισα γιατί μου ζήταγε γάμο»

«Τη στραγγάλισα με τα ίδια μου τα χέρια και την πέταξα σε χωράφι στο Πόρτο Γερμενό γιατί μου ζήταγε γάμο», φέρεται να ομολόγησε στη σημερινή του απολογία στον ανακριτή ο 26χρονος που δολοφόνησε την 39χρονη σύντροφό του.

Ο δράστης ισχυρίστηκε οτι η σύντροφός του τον πίεζε να την παντρευτεί και εκείνος μετά από ένα καυγά που είχαν, έχασε την ψυχραιμία του και την σκότωσε.

Αμέσως μετά την απολογία του ο 26χρονος πήρε το δρόμο για τις φυλακές.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει και σε προηγούμενες αναρτήσεις σύμφωνα με φίλους αλλά και την μητέρα της άτυχης γυναίκας, η σχέση της 39χρονης με τον 26χρονο δράστη ήταν αρρωστημένη.

«Δεν το περίμενε και το παιδί μου ότι θα τη σκοτώσει. Μπορεί να τη χτύπαγε, μπορεί να την κλείδωνε, μπορεί να την βασάνιζε, αλλά δεν το πίστευε ότι θα την σκοτώσει. Την βασάνιζε και αυτή τον αγαπούσε. Τον αγαπούσε αυτή. Της τα έλεγα και μου έλεγε μαμά μου τον αγαπάω.» είχε δηλώσει η μητέρα της.

Πέρασαν μαζί πέντε μαρτυρικά χρόνια. Το τελευταίο διάστημα, όμως η 39χρονη φαινόταν αποφασισμένη να δώσει τέλος. ��άτι που όπως φαίνεται δεν ήθελε να δεχθεί ο 26χρονος σύντροφός της που κατηγορείται ότι τη δολοφόνησε στο εξοχικό του στο Πόρτο Γερμενό και στη συνέχεια τύλιξε το πτώμα σε κουβέρτα και το έκρυψε πίσω από θάμνους σε ερημική περιοχή.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top