Α. Κούγιας:«Δεν είμαι δημόσιο πρόσωπο... είμαι διάσημο»!

«Ο Λαζόπουλος μου χρωστάει την ύπαρξή του»

Α. Κούγιας:«Δεν είμαι δημόσιο πρόσωπο... είμαι διάσημο»!

Στην κόντρα με τον Λάκη Λαζόπουλο αναφέρθηκε εκ νέου ο δικηγόρος, Αλ. Κούγιας, ο οποίος υποστήριξε ότι ο παρουσιαστής τον σχολιάζει στις εκπομπές του, όχι στα πλαίσια της σάτιρας, αλλά επειδή είναι… στόχος!

«Εγώ δεν είμαι ένα δημόσιο πρόσωπο, είμαι ένα… διάσημο πρόσωπο (!), αυτή είναι η διαφορά», είπε ο κ. Κούγιας προσπαθώντας να αντικρούσει τα επιχειρήματα δημοσιογράφου, ότι ο κ. Λαζόπουλος ασκεί απλώς κριτική στην επικαιρότητα και κάνει σάτιρα για διάφορα πρόσωπα.

Ακόμα υποστήριξε ότι η κόντρα τους είχε ξεκινήσει λίγο πριν την γνωστή υπόθεση με το κότερο, στην οποία εμπλεκόταν το όνομα του παρουσιαστή, ενώ ο κ. Κούγιας ήταν δικηγόρος του γιατρού, που είχε επίσης αναμι��θεί.

«Τολμώ να πω ότι ο Λαζόπουλος μου χρωστάει την ύπαρξή του», είπε αναφερόμενος στην υπόθεση, χωρίς να θέλει να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Επιπλέον, υποστήριξε ότι ουδέποτε ο ίδιος έχει δει εκπομπή του, ούτε πρόκειται γιατί εκνευρίζεται.

«Έρχονται όμως και μου μεταφέρουν διάφορα» είπε και πρόσθεσε μάλιστα πώς ο μικρός του γιος τον πήρε μια μέρα και του είπε «Μπαμπά αυτός ο ανόητος μιλάει για σένα».

«Για μένα προσωπικά γνωρίζω τις αιτίες (της σάτιρας), αλλά δεν θα τις μεταφέρω. Έχουν σχέση με την δουλειά μου», κατέληξε.

Δείτε ένα απόσπασμα από τις δηλώσεις του στο βίντεο

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top