Σπαράζει η μητέρα της 39χρονης: «Την κλείδωνε στη βεράντα τον χειμώνα για τιμωρία»!

Αναφέρεται σε ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της σχέσης τους-ΔΕΙΤΕ το βίντεο

Σπαράζει η μητέρα της 39χρονης: «Την κλείδωνε στη βεράντα τον χειμώνα για τιμωρία»!

​Συγκλονίζουν τα λόγια της μητέρας της 39χρονης αδικοχαμένης γυναίκας που στραγγαλίστηκε από τον σύντροφό της την Τρίτη 15/5 στο Πόρτο Γερμένο και έχει σοκάρει όλη την Ελλάδα!

Η 39χρονη από εκείνη την Τρίτη αγνοείτο μέχρι να βρεθεί δολοφονημένη στις 17/5.

Τότε η μητέρα της πήγε στο Πόρτο Γερμενό, βρήκε τον 26χρονο και τον ρώτησε: «Που είναι η κόρη μου;». Όμως ο 26χρονος αρνήθηκε τα πάντα και το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι την βοήθησε να ερευνήσουν μαζί την περιοχή για να βρουν τι μπορεί να είχε συμβεί στην γυναίκα!

«Πήγαινε και την παρακολουθούσε και όταν άλλαξε την κλειδαριά το παιδί μου, το έβαλε στο μυαλό του, το είπε κιόλας ότι τον έπιασε αμόκ. Τι ήθελε, να έχει τα κλειδιά, να μπαίνει μέσα στο σπίτι και να κάνει ότι θέλει. Ήταν μαζί πέντε μαρτυρικά χρόνια!», είπε η μάνα.

Τα λόγια της ωστόσο προκαλούν ανατριχίλα: «Τα λέω μαρτυρικά γιατί την κλείδωνε έξω στο μπαλκόνι τον χειμώνα, χωρίς κινητό, χωρίς τίποτα, να μην μπορεί να φωνάξει… Γιατί εκείνη ντρεπόταν να βάλει μια φωνή απέναντι στη γειτόνισσα και να της πει αυτό κι αυτό. Ντρεπότανε! Την έκλεινε μες στο μπάνιο για τιμωρία, λες και ήταν σκύλος την τιμωρούσε. Την έδερνε συνέχεια!».

ΔΕΙΤΕ το βίντεο…

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top