Έρχεται στην Ελλάδα ο νέος ιδιοκ��ήτης του Σκορπιού

Με την οικογένειά του αλλά και με τεχνικούς συμβούλους και δικηγόρους

Έρχεται στην Ελλάδα ο νέος ιδιοκτήτης του Σκορπιού

​Προετοιμασίες γίνονται στον Σκορπιό, καθώς ο Ντιμίτρι Ριμπολόβλεφ δεν αποκλείεται να επισκεφτεί το νησί τις επόμενες ημέρες.

Στις προτεραιότητες του είναι η ανακαίνιση των παλαιών κτιρίων, ώστε να μπορέσουν να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες της οικογένειάς του αλλά και να καταστούν λειτουργικές, έτσι ώστε να φιλοξενήσουν τους φίλους τους.

Αυτό που λέγεται είναι ότι ο Ντιμίτρι Ριμπολόβλεφ θα μεταβεί στον Σκορπιό με την οικογένειά του αλλά και με τη συνοδεία κάποιων τεχνικών συμβούλων και δικηγόρων και θα διαμείνουν σε πολυτελέστατο ξενοδοχείο στη Λευκάδα.

Υπενθυμίζεται ότι η κόρη του, Αικατερίνη, η οποία μοιράζεται την ίδια αγάπη για τα άλογα με την Αθηνά Ωνάση είναι εκείνη που επιθυμεί να βάλει την δική της εικαστική πινελιά στο νησί. Όμως όπως λέει η ίδια σεβόμενη πάντα το περιβάλλον και τον φυσικό πλούτο της περιοχής.

Η επίσκεψη όπως είναι αναμενόμενο παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον και μένει να δούμε πότε και αν τελικά θα πραγματοποιηθεί.

Μάλιστα την ίδια ώρα το ΣΔΟΕ ερευνά την υπόθεση μετά από εντολή του κυρίου Πεπόνη, ώστε να γίνει ο έλεγχος για το αν ζημιώνεται το ελληνικό δημόσιο από την απόφαση της Αθηνάς να πουλήσει τον Σκορπιό.

Επίσημα, ωστόσο δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα η επίσκεψη του Ρώσου μεγιστάνα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top