Ποιος είναι ο άπληστος μεγαλογιατρός του ΝΙΜΙΤΣ με φακελάκι 2.000 ευρώ

Σύζυγος ανώτατης δικαστικού και υποψήφιος βουλευτής πολιτικού κόμματος

Ποιος είναι ο άπληστος μεγαλογιατρός του ΝΙΜΙΤΣ με φακελάκι 2.000 ευρώ

Δεν βάζουν μυαλό ορισμένοι άνθρωποι, που ακόμα και σε αυτή, την πιο δύσκολη ώρα για την χώρα μας, θέλουν να βγάλουν «από την μύγα ξύγκι». Θέλουν να γεμίζουν τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς εκμεταλλευόμενοι τον πόνο του άλλου και αδιαφορώντας για το τι συμβαίνει γύρω τους.

Η άπληστη στάση του 67χρονου μεγαλογιατρού – διευθυντή του Τμήματος Ωτορινολαρυγγολίας του νοσοκομείου Ν.Ι.Μ.Τ.Σ. μόνο οργή προκαλεί.

Όπως σας είχαμε πει συνελήφθη την Δευτέρα για φακελάκι «αξίας» 2.000 ευρώ. Ο άνθρωπος αυτός, ο οποίος είναι παντρεμέν��ς με πρώην ανώτατη δικαστικό, είχε θέσει υποψήφιος βουλευτής με κόμμα, το οποίο έχει σήμερα παρουσία στην Βουλή.

Ούτε ως γιατρός, ούτε ως υποψήφιος βουλευτής όμως σεβάστηκε τον συνάνθρωπό του, από τον οποίο ζήτησε … εκβιαστικά «φακελάκι»!

Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, δεν είναι ότι ο 44χρονος ασθενής δεν του έδωσε τίποτα, όπως κανονικά θα έπρεπε να κάνει. «Τόλμησε» να του δώσει κάποια λίγα χρήματα, για να τον ευχαριστήσει που πήγε καλά η εγχείρησή του, όμως εκείνος αντί για «ευχαριστώ», φέρεται να του απάντησε «Τι είναι αυτό; Εγώ μόνο πάνω από 2.000 δέχομαι»!

Εκείνος του την «έστησε» και έκλεισε ραντεβού μαζί του στο γραφείο του, για να τον πληρώσει. Ο χειρουργός παρέλαβε τα 2.000 ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα και λίγο μετά οι άνδρες της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων τον συνέλαβαν.

Είναι να αναρωτιέται κανείς με μερικούς ανθρώπους...

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top