Συγκλονίζει η μαρτυρία της 35χρονης καθαρίστριας που δέχθηκε 8 μαχαιριές ενώ δούλευε σε σχολείο

"Θα άφηνα ορφανά τα δύο ανήλικα παιδιά μου για 345 ευρώ"

Συγκλονίζει η μαρτυρία της 35χρονης καθαρίστριας που δέχθηκε 8 μαχαιριές ενώ δούλευε σε σχολείο

Για τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε μιλά η 35χρονη καθαρίστρια από τη Νεάπολη Θεσσαλονίκης, μητέρα δύο ανήλικων παιδιών, που δέχθηκε 8 μαχαιριές την ώρα που έκανε την δουλειά της σε σχολείο της περιοχής.


Η ώρα ήταν 9.45μμ, όταν καθάριζε το σχολείο μαζί με μια συνάδελφο της. Ξαφνικά, όπως λέει η ίδια εμφανίζεται από το πουθενά ένας άγνωστος νεαρός, ο οποίος, αρχικά η καθαρίστρια, νόμισε ότι ήταν κάποιος μαθητής που ξέχασε κάτι και γύρισε να το πάρει. Εκείνος όμως όρμησε κατά πάνω της και άρχισε να την μαχαιρώνει, χωρίς η ίδια να θυμάται αν ο δράστης είπε κάτι πριν της επιτεθεί.


Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύτηκε για αρκετές μέρες, καθώς μια από τις μαχαιριές, της τρύπησε τον πνεύμονα, ενώ τα σοβαρά προβλήματα της υγείας της παραμένουν.

katharistria-maxairoma2.jpg
Η ημέρα εκείνη της έχει μείνει χαραγμένη στο μυαλό. Πλέον φοβάται ακόμη και να βγει από το σπίτι της το βράδυ και δεν ξέρει πότε θα είναι σε θέση να επιστρέψει στη δουλειά της. Το τραγικό της υπόθεσης είναι πως μεγαλώνει μόνη της τα δυο παιδιά της, πληρώνει ενοίκιο και οι ανάγκες της είναι μεγάλες.

Σκέφτεται την επίθεση που δέχτηκε και λέει ότι παραλ��γο να άφηνε τα παιδιά της ορφανά για 345 ευρώ, τα οποία μάλιστα έχει μήνες να πάρει.

Σύμφωνα με την 35χρονη, στο συγκεκριμένο σχολικό συγκρότημα, έχουν γίνει άσχημα περιστατικά με, επιθέσεις, απόπειρες ληστείας, κλοπές και απειλές και στο παρελθόν. «Όταν οι πόρτες είναι όλες ανοιχτές και μπαίνει όποιος θέλει και ότι ώρα θέλει» όπως επισημαίνει, δεν αργεί το κακό. Η ίδια καταγγέλλει επίσης ότι όλα ήταν σκοτεινά τριγύρω καθώς πολλές λάμπες δεν άναβαν, ενώ το συγκεκριμένο βράδυ δεν υπήρχε φύλακας.

Κάντε κλικ και ακούστε τη μαρτυρία της 35χρονης...

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top