Στους 14 οι τραυματίες από ισχυρή έκρηξη στη Σαλαμίνα-Δύο σε σοβαρή κατάσταση

Μέσα σε ταβέρνα στην περιοχή Άγιος Δημήτριος- ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Στους 14 οι τραυματίες από ισχυρή έκρηξη στη Σαλαμίνα-Δύο σε σοβαρή κατάσταση
19/05/2013 11:51
Δεκατέσσερα άτομα τραυματίσθηκαν, εκ των οποίων δύο σοβαρότερα αλλά χωρίς να υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή τους, από ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε λίγο πριν από τις 10 το πρωί σε ταβέρνα στον Άγιο Δημήτριο Σαλαμίνας. Μάλιστα ο αριθμός των τραυματιών ενδέχεται να αυξηθεί λόγω της γειτνίασης της ταβέρνας με την ομώνυμη εκκλησία, της οποίας έσπασαν τα τζάμια την ώρα που γινόταν σε αυτή μνημόσυνο.
1929333.jpg

Τα αίτια της έκρηξης παραμένουν προς το παρόν αδιευκρίνιστα, καθώς δεν υπήρξε φωτιά στο χώρο, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο η έκρηξη να προήλθε από φιάλη υγραερίου.
Στο σημείο του ατυχήματος βρίσκονται τρία οχήματα της Πυροσβεστικής, καθώς και αστυνομικοί που διερευνούν το συμβάν. Βρίσκεται επίσης εκεί κλιμάκιο της ΕΜΑΚ με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο προκειμένου να εξετάσει το χώρο και να αποκλεισθεί το ενδεχόμενο να έχει εγκλωβισθεί κάποιο άτομο στο εσωτερικό της ταβέρνας, που την ώρα της έκρηξης ήταν κλειστή αλλά λειτούργησε κανονικά το Σάββατο το βράδυ.
1929332.jpg

Από την ισχυρότατη έκρηξη καταστράφηκε σχεδόν ολοσχερώς η ταβέρνα, ενώ ζημιές υπέστησαν και παρακείμενα κτίρια. Οι τραυματισμοί προήλθαν από τα σπασμένα τζάμια, ενώ πλην ενός ατόμου για τα οποία κρίθηκε σκόπιμη η μεταφορά του στο Θριάσιο, οι υπόλοιποι τραυματίες αποχώρησαν μετά την παροχή πρώτων βοηθειών στο Κέντρο Υγείας Σαλαμίνας.

1929327.jpg

​​​​​​ Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top