«Είμαι και εγώ θύμα» δηλώνει η αδερφή της αδικοχαμένης Φαίης

Τι υποστηρίζει η Μαριαλένα Μπάχλα για τον εκβιασμό της με «ροζ» βίντεο

«Είμαι και εγώ θύμα» δηλώνει η αδερφή της αδικοχαμένης Φαίης
Είμαι και εγώ θύμα» διαμηνύει προς όλες τις κατευθύνσεις η 32χρονη Μαριαλένα Μπάχλα η οποία περνά στην αντεπίθεση σχετικά με τα όσα έχουν ακουσθεί σε βάρος της για τον ρόλο που έπαιξε στην υπόθεση που συγκλόνισε ολόκληρη την Ελλάδα, του φόνου της αδελφής της Φαίης από τον 25χρονο Βαγγέλη Στεφανάκη.

Την περασμένη Τετάρτη η 32χρονη δήλωσε παράσταση πολιτικής αγωγής στη δίκη του Στεφανάκη διά των δικηγόρων της Θάνου Πλεύρη και Ηρακλή Τοκάτογλου, για την ψυχική οδύνη που της προκάλεσε η ανθρωποκτονία της αδελφής της.

Η εφημερίδα Real News υπενθυμίζει τις δηλώσεις του πατέρα της στο Star, με την οποία ζητά την παραδειγματική τιμωρία των ενόχων, ακόμη κι αν σε αυτούς περιλαμβάνεται η άλλη κόρη του, όπως επαναλαμβάνει ​στο σημερινό «Έθνος της Κυριακής».

Το δημοσίευμα αναφέρεται επίσης στην απολογία της στον 15ο τακτικό ανακριτή, κατά την οποία αποκάλυψε γιατί αρχικά είχε πει ψέματα για τα όσα συνέβησαν τη μοιραία νύχτα της 6ης Απριλίου.

Όπως υποστήριξε είχε μόνο μία ερωτική συνάντηση με τον δράστη, αλλά εκείνος την εκβίαζε με το «ροζ» βίντεο στο οποίο την είχε καταγράψει. «Μου είπε ότι το είχε βιντεοσκοπήσει και με απειλούσε ότι θα το έδειχνε στην οικογένειά μου και στο σύζυγό μου και ότι θα το έδειχνε στο Ίντερνετ. Μου είπε ότι ακόμη και φυλακή να πάει όταν βγει θα μας κάνει μεγάλο κακό».

Υποστήριξε επίσης ότι φοβόταν για τη σωματική ακεραιότητα και τον διασυρμό της οικογένειάς της και ότι δεχόταν απειλές και κατά τη διάρκεια της διαδρομής προς τη Νέα Μάκρη. «Στο αυτοκίνητο, κατά την επιστροφή μας από το νοσοκομείο, μου επέβαλλε να πω ψέματα στον πατέρα μου και στην Αστυνομία, λέγοντάς μου ότι δεν σταματάει πουθενά και ότι θα μας καταστρέψει όλους» ανέφερε η Μ. Μπάχλα.

​​​ Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top