Υπάλληλοι αυτοχρίσθηκαν διευθυντές και έδιναν άδειες!

Πόρισμα - καταπέλτης για το τι γινόταν στο Δημόσιο

Σε πόρισμα- καταπέλτη για την κατάσταση που επικρατούσε επί χρόνια στο Δημόσιο αναφέρεται σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Καθημερινή».

Ανάμεσα στα διάφορα περιστατικά δημοσιοϋπαλληλικής τρέλας ξεχωρίζει περιστατικό με υπαλλήλους που αυτοχρίσθηκαν διευθυντές και έδιναν και άδειες, μοιράζοντας αφειδώς «αδειόχαρτα»! Την Τρίτη του Πάσχα όμως ο αιφνιδιαστικός έλεγχος του υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης σε υπαλλήλους του έβαλε τέρμα στο καθεστώς τη ατιμωρησίας.

Ο έλεγχος αποκάλυψε και υπαλλήλους που ήταν... «φαντάσματα», αφού εμφανίζονταν σπάνια ή και ποτέ στο υπουργείο τους, καθώς άλλοι είχαν χτυπήσει στη θέση τους κάρτα.
Κύκλοι του Υπουργείου έκαναν γνωστό στην εφημερίδα «Καθημερινή» ότι κατά τη διαδικασία του ίδιου εσωτερικού ελέγχου καταγράφηκαν ακόμη και φαινόμενα ενδεχόμενης αντιποίησης Αρχής.

Η ΕΔΕ ξεκίνησε, οι προβλεπόμενες ποινές αναμένονται και δεν αποκλείεται να φτάσουν μέχρι και την ��οινή της παύσης. Όσον αφορά το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης οι διαδικασίες απομάκρυνσης των επίορκων έχουν ξεκινήσει, αλλά όπως γράφει η εφημερίδα «σκοντάφτουν» πάνω σε «γαλάζια», «πράσινα» και άλλα παιδιά…

​​​​​

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top