Προσοχή: κλειστοί για τα αυτοκίνητα πολλοί δρόμοι της Αθήνας σήμερα

Λόγω πορειών και αγώνων δρόμου

Προσοχή θα πρέπει να δείξουν οι οδηγοί ΙΧ και οι πολίτες που θέλουν να μετακινηθούν με μέσα μαζικής μεταφοράς σήμερα, καθώς θα ισχύσουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε διάφορες περιοχές της Αττικής, όπως και στο κέντρο της Αθήνας, λόγω της 34ης Μαραθώνιας πορείας ειρήνης στη μνήμη του Γρηγόρη Λαμπράκη, της διεξαγωγής του Λαϊκού Αγώνα Ανωμάλου Δρόμου στην Αθήνα, του 9ου Γύρου Νέας Σμύρνης και της «Ειρηνοδρομίας» στον Άγιο Δημήτριο.

Για την πορεία στην μνήμη του Γρηγόρη Λαμπράκη, από τις 08.00 έως τις 19.00 θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και τμηματική δια��οπή της κυκλοφορίας, καθώς και απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης των οχημάτων, στις παρακάτω οδούς και λεωφόρους των Δήμων Μαραθώνα - Ν. Μάκρης, Ραφήνας-Πικερμίου, Παλλήνης-Γέρακα, Αγίας Παρασκευής, Χαλανδρίου, Ψυχικού - Φιλοθέης, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα:

- Μαραθωνομάχων, στη συμβολή της από τον τύμβο Μαραθώνα μέχρι τη Λ. Μαραθώνος, κατά τις ώρες 08.00 - 09.30.

- Λ. Μαραθώνος, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Μαραθωνομάχων και Διονύσου, κατά τις ώρες 09.30 - 10.30.

- Λ. Μαραθώνος, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Διονύσου και Αεροπορίας, κατά τις ώρες 09.30 - 10.30.

- Λ. Μαραθώνος, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Αεροπορίας και Φλέμιγκ (διασταύρωση Ραφήνας), κατά τις ώρες 10.30 - 13.00.

- Λ. Μαραθώνος, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Αγ. Χριστοφόρου (διασταύρωση Πικερμίου) και Ευαγγ. Πουλάκη (διασταύρωση Μοναξιάς), κατά τις ώρες 14.00 - 14.30.

- Λ. Μαραθώνος, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ευαγγ. Πουλάκη (διασταύρωση Μοναξιάς) και Εθν. Αντιστάσεως (διασταύρωση Παλλήνης), κατά τις ώρες 14.30 - 15.30.

- Λ. Μαραθώνος, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Εθν. Αντιστάσεως (διασταύρωση Παλλήνης) και της Λ. Λαυρίου-Κλεισθένους (Κόμβος Σταυρού), κατά τις ώρες 15.30 - 16.30.

- Λ. Μεσογείων, στο τμήμα της από τον κόμβο της Λ. Λαυρίου-Κλεισθένους (Κόμβος Σταυρού) μέχρι τη Λ. Μεσογείων & Χαλανδρίου (Πλατεία Αγίας Παρασκευής), κατά τις ώρες 16.30 - 17.30.

- Λ. Μεσογείων, στο τμήμα της από τη Λ. Μεσογείων & Χαλανδρίου (Πλατεία Αγίας Παρασκευής) μέχρι έξω από το υπ. Εθνικής Άμυνας, κατά τις ώρες 17.30- 19.00.

- Λ. Μεσογείων, στο τμήμα της από τη διακλάδωση της με τη Λ. Δημοκρατίας μέχρι τη Λ. Κατεχάκη, κατά τις ώρες 19.00 - 19.30.

Επιπλέον, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στις παρακάτω οδούς και Λεωφόρους των δήμων Ψυχικού-Φιλοθέης και Αθηναίων:

- Λ. Κατεχάκη, στο τμήμα της από τη Λ. Μεσογείων μέχρι τη Λ. Κηφισίας, ρεύμα κυκλοφορίας προς ��η Κηφισιά μέχρι την πρώτη παράλληλο, κατά τις ώρες 18.30 - 21.00.

- Λ. Κηφισίας, στο τμήμα της από την οδό Ιατρίδου μέχρι τη Λ. Κατεχάκη, κατά τις ώρες 18.30 - 21.00.

- Παπαδά, στο τμήμα της από την οδό 'Αντερσεν μέχρι τη Λ. Κηφισίας, κατά τις ώρες 18.30- 21.30.

- Μαραθωνοδρόμων, στο τμήμα της από το ύψος προ ανισόπεδου κόμβου της Λ. Κατεχάκη μέχρι την οδό Μουσών, κατά τις ώρες 18.30 μέχρι το τέλος διεξαγωγής του αγώνα δρόμου.

Στο κέντρο της Αθήνας, λόγω της διεξαγωγής του Λαϊκού Αγώνα Ανωμάλου Δρόμου από τις 08.00 έως τις 11.00, θα διακοπεί προσωρινά η κυκλοφορία των οχημάτων στις οδούς:

- Αρδηττού, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Βασ. Όλγας και της Λ. Καλλιρόης, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Καλλιθέα.

- Λ. Βασ. Αμαλίας, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Αθ. Διάκου και της Λ. Βασ. Όλγας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

- Αθ. Διάκου, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

- Λ. Βασ. Όλγας, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Στη Νέα Σμύρνη για τη διεξαγωγή του «9ου Γύρου Νέας Σμύρνης» από τις 08.30 έως τις 12.00 θα πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων σε αρκετςς οδούς του Δήμου ενώ το ίδιο θα συμβεί και στον Άγιο Δημήτριο.

​​
​​

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top