Χουνέρι σε επίδοξο εραστή: πήγε να την «ρίξει» και τον άφησε γυμνό στην παραλία

Απίστευτο πάθημα 55χρονου σε παραλία της Αχαΐας

Χουνέρι σε επίδοξο εραστή: πήγε να την «ρίξει» και τον άφησε γυμνό στην παραλία
Μεγάλο χουνέρι επιφύλαξε σε 55χρονο επίδοξο εραστή ιδιοκτήτρια καταστήματος με ψιλικά, ο οποίος πήγε να την «ρίξει» αλλά εκείνη κατάφερε τελικά να τον παραπλανήσει και να τον αφήσει γυμνό στην παραλία Λακκόπετρας της Αχαΐας.

Όπως αναφέρει το patratimes, το θύμα επί δυο μήνες πολιορκούσε την πανέμορφη ιδιοκτήτρια καταστήματος και στην προσπάθεια του της πήγαινε καθημερινά καφέδες ακόμα και γλυκίσματα, ενώ δεν έλειπαν τα συνεχή κομπλιμέντα για την ομορφιά και το σώμα της.

Η γυναίκα απέκρουε το φλερτ του παντρεμένου 55χρονου, αλλά εκείνος δεν το έβαζε κάτω. Πριν λίγες ημέρες είδε το αντικείμενο του πόθου του να ενδίδει στις πιέσεις του για ραντεβού καθώς δέχθηκε να συναντηθούν σε ερημική παραλία.

Ύστερα από φαγητό σε γνωστό μαγαζί της περιοχής, κατέληξαν όντως στην παραλία, όπου με πρωτοβουλία του 55χρονου άρχισαν οι ερωτικές περιπτύξεις.

Ο επίδοξος εραστής έμεινε γυμνός κάποια στιγμή, αλλά είδε έκπληκτος το αντικείμενο του πόθου του να σηκώνεται ξαφνικά, να του παίρνει τα ρούχα και να φεύγει με το αυτοκίνητο με το οποίο είχε πάει στο ραντεβού, αφήνοντάς τον κατατσίτσιδο! Και εκείνος το φυσάει ακόμα και δεν κρυώνει…

​​ Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top