Αυτός είναι ο 45χρονος που ξέθαψε τη σύντροφό του γιατί δεν ήθελε να την αποχωριστεί!

Λύγισαν ακόμη και οι δικαστές από την ιστορία αγάπης στην Εύβοια

Αυτός είναι ο 45χρονος που ξέθαψε τη σύντροφό του γιατί δεν ήθελε να την αποχωριστεί!
Συγκλονίζει το πανελλήνιο η ιστορία αγάπης στο Μπούρτζι της Εύβοιας, με τον 45χρονο που ξέθαψε τη σύντροφό του η οποία νικήθηκε από τον καρκίνο και έφυγε από τη ζωή, επειδή ήθελε να την αντικρίσει και πάλι!

Την Πέμπτη 16 Μαΐου το πρωί, ο 45χρονος Κώστας Κ. που βλέπετε στην αποκλειστική φωτογραφία του eviazoom, κήδεψε στο Μπούρτζι την 36χρονη σύντροφο του. Είχαν αρκετά χρόνια δεσμό και έμεναν στο Μπούρτζι, ενώ η εκλιπούσα ήταν μητέρα 4 παιδιών από προηγούμενο γάμο.

Ο 45χρονος το απόγευμα της ίδιας μέρας, προέβη σε μία αδιανόητη πράξη, που μόνο από τη μεγάλη αγάπη μπορεί να εξηγηθεί, όσο και αν είναι φρικιαστική.
«Προσέλαβε» έναν Πακιστανό και πήγαν στον τάφο της 36χρονης και με μία τσάπα... ξέθαξε το πτώμα της και το πήρε σπίτι του!

Λίγες ώρες μετά όμως συνειδητοποίησε τι έκανε, την κουβάλησε στην πλάτη και θέλησε να επιστρέψει το άψυχο σώμα της στο Νεκροταφείο του χωριού. Κάτι που αντιλήφθηκαν περίοικοι αλλά και περαστικοί, οι οπ��ίοι κάλεσαν την αστυνομία, η οποία συνέλαβε τον 45χρονο για το αδίκημα της εξύβρισης νεκρών.

Με την τραγική αυτή ιστορία αγάπης λύγισαν όμως ακόμη και οι δικαστές στο Αυτόφωρο, οι οποίοι απέδωσαν την πράξη του 45χρονου στην ιδιαίτερη συναισθηματική του φόρτιση και τον απάλλαξαν, καθώς κάθε άλλο παρά αποσκοπούσε στην «εξύβριση νεκρού», η έστω και ανατριχιαστική πράξη του.

​​​​​​​​​
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top