Ξύπνησε από τo κώμα ο 11χρονος Νικίτα!

Κλάματα χαράς από τη μητέρα του, δεν διατρέχει κίνδυνο πια η ζωή του

 Ξύπνησε από τo  κώμα ο 11χρονος Νικίτα!

​Ξύπνησε από την καταστολή ύστερα από αρκετές ώρες αγωνίας ο 11χρονος Νικίτα στο νοσοκομ��ίο Παίδων! Πρόκειτια για μια ιδιαίτερα θετική εξέλιξη αν και αυτό που μένει τώρα είναι να διαπιστώσουν οι γιατροί πόσο σοβαρές είναι οι βλάβες στις κινητικές λειτουργίες των κάτω άκρων που μπορεί να έχει υποστεί ο μικρός μετά την κάκωση στο νωτιαίο μυελό.

Ο Νικήτα ξύπνησε στις 8.45 το πρωί και μόλις άνοιξε τα μάτια του μίλησε με την μητέρα του μέσα σε πολύ φορτισμένο συγκινησιακά κλίμα, η οποία δεν μπορούσε να κρύψει τα δάκρυα χαράς για την εξέλιξη.

Το πολύ σημαντικό είναι ότι σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΔΣ του «Αγλαΐα Κυριακού» Χαράλαμπο Τομπούλογλου η κατάσταση του παιδιού είναι σταθερή και πλέον δεν υπάρχει καμία ανησυχία για τη ζωή του.

Μέσα στην εβδομάδα ο 11χρονος θα υποβληθεί σε χειρουργείο για την αποκατάσταση του αριστερού του χεριού. Στο πλευρά του βρίσκεται όλο το ιατρικό προσωπικό,παιδοψυχίατρος, καθώς και τέσσερις παιδίατροι διαφόρων ειδικοτήτων και μεταφραστή. Ψυχολογική υποστήριξη παρέχεται και στη μητέρα του. Όπως σας έχουμε γράψει από το star.gr, το άτυχο αγοράκι δέχθηκε άγρια επίθεση από τον Ολλανδό ανιματέρ- μαχαιροβγάλτη σε ξενοδοχείο της Κρήτης όπου έκανε διακοπές με την μητέρα του και τον 5χρονο αδελφό του.

​​​​​ Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top