Αυτό θα πει τραγωδία: Μάνα επτά παιδιών σκοτώθηκε με το μηχανάκι του γιου της!

Εκείνη ήταν συνεπιβάτης-Νοσηλευόταν στην εντατική από την Κυριακή του Πάσχα

Αυτό θα πει τραγωδία: Μάνα επτά παιδιών σκοτώθηκε με το μηχανάκι του γιου της!

​Σε βαρύ πένθος βρίσκεται μια οικογένεια στον Πύργο Ηλείας, όπου η μητέρα επτά παιδιών άφησε την τελευταία της πνοή την Πέμπτη, μετά από τροχαίο που είχε με το μηχανάκι του γιου της το απόγευμα της Κυριακής του Πάσχα επί της Εθνικής Οδού Πύργου – Πάτρας.

Το ατύχημα, συνέβη, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, όταν το μηχανάκι που οδηγούσε ο γιος της 56χρονης και εκείνη ήταν συνεπιβάτης, ξέφυγε της πορείας του με αποτέλεσμα η άτυχη γυναίκα να βρεθεί στο οδόστρωμα και να χτυπήσει σοβαρά στο κεφάλι και το πρόσωπο.

Η άτυχη Θεοδώρα, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου στην Πάτρα όπου νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας μέχρι και την Πέμπτη, όπου υπέκυψε στα πολλαπλά τραύματά της.

Όλες αυτές τις μέρες στο πλευρό της, ήταν ο σύζυγός της Παναγιώτης και τα επτά παιδιά τους που δεν μπορούν να πιστέψουν πως η μητέρα τους δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή.

Η κηδεία της 56χρονης γυναίκας θα γίνει το απόγευμα της Παρασκευής στις 5.30 από τον Ιερό Ναό Αγίων Πάντων (Α’ Κοιμητήριο) στον Πύργο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top