Οδοντίατρος στα νότια προάστια λειτουργούσε ιατρείο χωρίς άδεια!!!

Συνελήφθη μετά από καταγγελία

Στα χέρια της αστυνομίας είναι 50χρονος οδοντίατρος, που συνελήφθη γιατί διατηρούσε οδοντιατρείο στα νότια προάστια, χωρίς την προβλεπόμενη από το νόμο άδεια. Είχε προηγηθεί καταγγελία στην ειδική τηλεφωνική γραμμή 11012.

Σημειώνεται ότι στο χώρο του ιατρείου εντοπίστηκε πλήρης οδοντιατρικός εξοπλισμός, πρόσφορος για παροχή οδοντιατρικών υπηρεσιών. Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο συγκεκριμένος οδοντίατρος δραστηριοποιείται οικονομικά και διατηρεί οδοντιατρείο με έδρα χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπου παρέχει και το πλήθος των οδοντιατρικών του υπηρεσιών, με ειδικότητα στην Πλαστική χειρουργική – Προσθετική - Ορθοδοντική.

Στην Ελλάδα παρείχε οδοντι��τρικές υπηρεσίες, σε περιστασιακή βάση και κυρίως μετεγχειρητικούς ελέγχους σε ασθενείς, που είχε ήδη χειρουργήσει στο εξωτερικό, ενώ όπως προέκυψε χρησιμοποιούσε το παράρτημα για εύρεση νέων πελατών.

Από τον φορολογικό έλεγχο διαπιστώθηκε ότι δεν τηρούταν τα προβλεπόμενα βιβλία και στοιχεία. Η Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ενημέρωσε την Δ.Ο.Υ. Κατοίκων Εξωτερικού, καθώς και τον αντίστοιχο οδοντιατρικό σύλλογο, ως προς την κίνηση της διοικητικής διαδικασίας για την επιβολή των προβλεπόμενων κυρώσεων, που σχετίζονται με την μη τήρηση φορολογικών Βιβλίων και Στοιχείων, την μη έναρξη επιτηδεύματος, καθώς και τη μη εγγραφή σε Οδοντιατρικό Σύλλογο.

Ο συλληφθείς οδοντίατρος με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε χθες στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top